Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #1487330

Írtam az Erstének:

Tisztelt Erste!

Biztos nem kaptak még (elég) visszajelzést - és valószínűleg Önök sem a saját Netbróker rendszerükön keresztül kereskednek (kivéve a mazochistább jellemű Erste-s alkalmazottakat!) - csak ez lehet az oka annak , hogy nem vették észre, hogy elmúlt már 2000 , sőt idestova 2022 végére értünk - és az a kereskedési felület amit Önök kínálnak mára elavult, nem felhasználó barát, egyszerűen rossz érzés ránézni is , nemhogy kereskedni rajta.

Rendszerük annyira csúnya és felhasználó ellenes, hogy nincs értelme pontokba szedni, azt, hogy mit lenne érdemes fejleszteni rajta- ebben egyetértek Önökkel- akik gondolom már 20 éve nem nyúlhattak hozzá.

Szerencsétlen sorsom a Random Capital-tól vetett Önökhöz , és megjegyezném, hogy a Random sokkal kedvezőbb árak mellett egy sokkal igényesebb megbízhatóbb felületet működtetett.

Első javaslatom az lenne, hogy legyenek kedvessek kukázzák ki a jelenlegi felületüket és migrálják át a kereskedési adataikat a Netboon rendszerbe és így tegyék minden ügyfelüket boldoggá -mondjuk karácsonyra ez egy megfelelő ajándék lenne!

Higgyék el, a korábbi Ersté-s ügyfeleknek sem fog hiányozni a Netbróker felülete, örömmel fogják tudomásul venni, hogy az Erste is átlép a XXI. századba!

Ja még egy (ingyenes) jó tanács! Ha átmigránálnák az adatokat , akkor azt próbálják meg ügyfélbarát módon tenni és ne gyalulják le a saját költséghatékonyság érdekében az elmúlt 15 év kereskedési adatait, adóigazolásait, kimutatásait és beállítási preferenciáit , mert ezzel is borzasztóan fel lehet idegesíteni egy már meglévő (megvásárolt) ügyfelet ! vagy magyarán mondva krvára felb@sszák ezzel a befektetők, ügyfeleik agyát, ha így csinálják, ahogy a Netboom-ot migrálták a Netbrókerbe).

Nem tudom és nem is feladatom firtatni, hogy miért vették meg a Randomot, anno Virág úr korábbi cégét is megvette a KBC, de ők legalább nem bombázták le tudatosan az átvett ügyfélkört és egy hasonlóan normális (és szép) felületet működtettek. és az áraikat sem emelték fel jelentősen.

Üdv,