Regisztráció Elfelejtett jelszó

válasz Trendmannek

Ibiza Előzmény: #1487216

csak hatott rád a propaganda. Meghülyült, beteg, pszichopata..

Putymó KGB-s volt, oda nem vettek fel hülyéket és valamiért elnök lett.
A világ első 3hatalmában benne vannak.
Az orosz hirszerzés az egyik legjobb.
Most ehhez képest jönnek a Puty erre nem számitott, megijedt.. kommentek és még rátesznek az usa és angol "szakértői" nyilatkozatok.
Puty hagyományos fegyverekkel akarta megnyerni a háborút ez nem jött össze usa miatt. Nincs kétségem ezt nagyon visszakapják. Oroszok ki fogják adni az adatokat az ellenségeiknek, esetleg besegitenek.

Vélhetően a hirszerzési adatokat idealizálták az előkészületekkor erre kigyomlálta az öreg pöcsöket..
A hagyományos stratégia sikeres volt de cselekkel új fegyverekkel letörhető.
Ahogy nézem a videókat a torkolattüzekre azonnal mennek válaszok és állitólag a mobiltelefon jelekre is azonnal indul a lövedék.
A tözérségi támadásra nagy erejű de pontatlan ellencsapás megy katyusák. Ez fenntarthatatlan.
Egy 80km hatótávolságú pontos ágyúval vissza lehet őket szoritani? elég érdekes. Még ha ukránok jól is használják, parancsnokságokat, hadtáp vonalakat raktárakat támadnak.

Tehát vagy nem vetik be a magasabb technikát, vagy a csúcsfegyver és a hagyományos között nem fejlesztettek.
Nem hinném a műholdak ne tudnák azonositani a himarsokat. Azt sem hiszem nincsenek kis teljesitményű pontos rakétáik. Sziriában láttam ilyet, megprovokálták ellenséget a torkolattüzekre azonnal mentek a kis töltetű rakéták.
Azt sem értem miért nem vadásszák le amcsi műholdakat vagy miért nem blokkolják ezeket? Elég lenne űrszemétnek álcázni..
Az is fura, oroszok nem tudják hol adják át a fegyvereket az ukránoknak? milyen szállitási útvonalak vannak?

A háború elején fura volt oroszok cél nélkül berepültek finnekhez svédekhez.. akik gyorsan NATO tagok akartak lenni és amcsi fegyvereket akartak venni..

Szóval nekem nagyon fura..