Regisztráció Elfelejtett jelszó

Comó estas

TrendMan Előzmény: #1487237

Én tegnap mindenütt csupa olyan véleményt olvastam, amely szerint a demotivált és rosszul kiképzett orosz tartalékos haderő nem lesz elég tényleges változás eléréséhez az ukrán fronton.

Máricustól- májusig meg annyi szakértő jelentette ki, hogy ez vagy az a következő 3 hetes időszak döntő jelentőségű lesz a háborúban, hogy egy kezemen meg sem tudom számolni.

De nem lett.

Összességében a helyzet nem átlátható, nem lehet megbecsülni, milyen irányt vesz, bár az látható, hogy nagyon fenyegető és kevés ok van az optimizmusra.

Szerintem Mr.Miniszter se tudja mi lesz.

Sajnos az atombombázos végkifejlet ugyanúgy játszik, mint az összes többi. Ehhez képest a kubai rakétaválság 10-órai piknik volt.

Putin személyisége is nagyon érdekes. Amikor Erdogán találkozott vele márciusban és most is, Erdogán azzal jön, hogy Putin békülni szeretne.

Másnap meg Putin, akkor is meg most is, olyan véres szájú fenyegetéseket mond ki, hogy hozzá képest Hitler egy egzaltált vidéki bácsi volt.

Olyan, mintha Putin-nak kettős személyisége lenne, vagy tényleg kettő van belőle vagy ez a KGB-s kiképzés?

Azt egyre valószínűbbnek gondolom, hogy ténylegesen nem is Putin mozgatja a szálakat, hanem áll mögötte egy keményvonalas testület, az mozgatja a kénye-kedve szerint.