Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Chaby

Díjjegyzék

Az Erste Befektetési Zrt. és a Random Capital Zrt. egységesíti az internetes kereskedés díjait.

Az Erste Befektetési Zrt. új Online számlacsomag díjjegyzéket vezet be és ezzel egyidőben a Random Capital Zrt. is módosítja a kondíciós listáját. Az új kereskedési díjak bevezetésére 2022. szeptember 1-jén kerül sor, az Erste és Random kereskedési felületein is. A változások a tőzsdei kereskedés díjait érintik a hazai és külföldi piacokon egyaránt.

2022. szeptember 1-től az alábbi online tranzakciós díjak lesznek érvényesek:

  • A BÉT Prompt és Xtend megbízások teljesítésének díja RANDI, Netboon vagy Mobil alkalmazásokon keresztül 0,35%, minimum 390 Ft. Napon belüli zárás vagy technikai daytrade esetén 0,22%, minimum 390 Ft. (A vételi-, eladási megbízások után külön-külön felszámítandó díjak.)
  • A Xetra és Euronext Párizs piaci megbízások teljesítésének díja RANDI, Netboon vagy Mobil alkalmazásokon keresztül 0,35%, minimum 7 EUR. Napon belüli zárás vagy technikai daytrade esetén 0,22%, minimum 7 EUR. (A vételi-, eladási megbízások után külön-külön felszámítandó díjak.)
  • Az amerikai piaci megbízások teljesítésének díja RANDI, Netboon vagy Mobil alkalmazásokon keresztül 0,35%, minimum 7 USD. Napon belüli zárás vagy technikai daytrade esetén 0,22%, minimum 7 USD. (A vételi-, eladási megbízások után külön-külön felszámítandó díjak.)
  • Határidős BUX index megbízások teljesítése: 200 Ft/kontraktus.
  • A tLong és tShort konstrukciók díjainál a nyitási jutalék mindkét esetben 0.44%, minimum 390 Ft-ra módosul, míg a napon túli tartás díja 0,26% lesz. Változatlan az éves kamat mértéke (12%) és a pozíció zárásának fix díja (199 Ft)

A Random Capital Zrt. kondíciós lista a hivatkozásra kattintva érhető el.

Az egyesülést követően a Random Capital Zrt. ügyfelei számára az Erste Befektetési Zrt. Online számlacsomag díjjegyzéke lesz irányadó valamennyi díjtétel esetében. A Random egyesüléskori ügyfeleinek 2023. december 31-ig számlavezetési díjkedvezmény kerül beállításra a fix és állományi díjakra az egyesülést követően is*.

2022. október 1-től az alábbi tranzakciós díjak lesznek érvényesek a NetBroker felületén rögzített megbízásra:

  • Budapesti Értéktőzsdén jegyzett és forgalmazott értékpapírok értékesítésére és vételére adott megbízás esetén a megbízás árfolyamértékének 0,35%-a, minimum 390 Ft.
  • Xetra rendszerébe adott megbízás esetén a megbízás árfolyamértékének 0,35%-a, minimum 7 EUR. A Bécsi részvénypiacon a minimum díj 9 EUR.
  • USA szabályozott piacra/tőzsdére adott megbízás esetén a megbízás árfolyamértékének 0,35%-a, minimum 7 USD.
  • BUX határidős ügyletek bizományosi díja 200 Ft/kontraktus.
  • A tLong és tShort megszűnik, helyettük az Erste Befektetési Zrt. befektetési hitel konstrukciója lesz elérhető tőkeáttételes kereskedés tekintetében

Day-trade kedvezmény: Day-trade kedvezmény: Napon belüli BÉT/Xetra/USA ügyletek esetén, ha a vételi és eladási oldalon található teljesült darabszám teljesen azonos (adott megbízáson belül a részteljesülést is figyelembe véve), úgy az eladási oldal jutalék összegének 75%-át az Erste Befektetési Zrt. jóváírja az ügyfélszámlán. Amennyiben vételek és eladások különböző mennyiségben teljesültek adott termékre (adott megbízáson belül a részteljesülést is figyelembe véve), úgy a vételi és eladási mennyiségek közül a kisebb mennyiségre számított bizományosi díj 75%-a (vagy több teljesülés esetén a bizományosi díjak összesített értékének 75%-a) kerül jóváírásra.

Diákszámla kedvezmények:

Kétmillió forintos számlaértékig igényelje a NetBroker diákszámlát! Diákszámlán kedvezményes tranzakciós díjat biztosítunk ügyfeleinknek a külföldi részvénypiacokon.

  • Xetra rendszerébe adott megbízás esetén a megbízás árfolyamértékének 0,25%-a, minimum 7 EUR. A Bécsi részvénypiacon a minimum díj 9 EUR.
  • USA szabályozott piacra/tőzsdére adott megbízás esetén a megbízás árfolyamértékének 0.25%-a, minimum 7 USD.

Feltételek:

  • Hallgatói jogviszony.
  • 18-26 éves kor.
  • Maximálisan 2.000.000 forintos befektetés.

Hogyan igényelheti? Az egyesülés után szkennelje be diákigazolványát, és küldje el az Erste Befektetési Zrt. ügyfélszolgálatára, ezt követően néhány napon belül beállításra kerülnek a kedvezményes feltételek.

További díjakról kérjük tájékozódjon az Erste Befektetési Zrt. 2022. szeptember 1-től hatályos Online számlacsomag díjjegyzékéből, az Üzleti díjjegyzékéből és a Diákszámla díjjegyzékéből.

*A számlavezetési díjkedvezmény nem vonatkozik zártkörűen működő részvénytársaság (zrt.) részvények értékpapírszámlán tartására.