Re: nincs cím
matgab Előzmény: #143173A hétvégén voltam Bécsben. Ott akkora válság van, hogy ne tudjátok meg!
Az ottani derék polgároknak már nincs pénzük festékszóró spray-kre sem, mert nincsenek a falak összefirkálva.
Azonkívül arra gondolok, hogy nagyon nagyon magas lehet a gáz ára, mert egyik sem otthon ül a fűtött lakásában, hanem mindenki fűtött kávézókba menekül, legalábbis én a 6. kávézóban tudtam csak úgy helyet találni, hogy azt mondtam, hogy innen már tényleg nem megyek tovább és kabátban odaálltam egy olyan asztalhoz kb. 2 méterre, akik már megittak megettek mindent és kb. így is 10 percig kellett rájuk várni, mire feladták jó melegben lévő pozicióikat...
Valószínűleg óriási a munkanélküliség is, mert 3 kis pincérlány próbálta kiszolgálni ezt a kb. 30 asztalt de felvettek melléjük szánalomból egy török vendégmunkást is, aki az asztalokat törölgette (tehát nem a pincérlány intézi el egy suhintással az asztaltisztogatást, hanem arra egy külön embert vettek fel, gondolom elő van írva, hogy csökkenteni kell a munkanélküliek számát, ezért csinálják így).
A hajléktalanok és az ázsiai menekültek meg -gondolom a társadalom lecsúszott rétege, akiknek már egy kávéra sincs pénzük- tömegével rohamozzák meg a táskaboltokat. A legnagyobb tömeg egy olyan boltban volt, ahova nem írták ki az árakat, gondolom amolyan amennyit adsz érte, annyiért viheted akció volt (érdekes, hogy ott a fogyasztóvédelmi főfelügyelőséget nem láttam ezért bírságolni!), valami Vutton Lajos bolt volt...Szegény csórikám, tökre megesett rajtuk a szívem...
Mondjuk becsületükre legyen mondva, a háziakat továbbra is rendben tartják, a vakolatok még nem omladoznak úgy, mint bizony sajnos a mi világvárosunkban...