Hozzászólás
Koffein Előzmény: #1422301Persze ott is vannak, de nem annyi mint itt :)
Az elmúlt hetet kint töltöttem, jártam Stuttgart környékét, Bodeni tó stb... közel 3e km-ert vezettem, de annyira nem qrták fel az agyam, mint itt 100km-en.. azaz 3e km alatt 1szer lettem ideg, itt meg folyamatosan idegállapotba kerülök a sok agyhalott zombi miatt, akik nem ismerik a jobbra tartást, 50el mennek a belső sávba, amikor lehetne menni 70el, feltartják a forgalmat, befékez, bevág, siet, villog, mutogat, qrva nagy a feszkó a magyar utakon... :)
A megfigyelésem szerint, odakint ismerik a jobbra tartást, nem villognak folyamatosan 1km-erről, hogy jövök kéccáza, húzz a fenébe a szaroddal... max ha előzöl a pályán s nyomi vagy, mert nem néztél tükörbe, beleáll a fékbe, s a balesetet sikerült megúszni, balra indexel, beáll a seggedbe, hogy engedj má, mert mennék, húzz a belső sávból... nincs büntetőfékezés, mutogatás, villogás, max1villantás figyelem felhívásként oszt ennyi... cipzár elv müxik, ami magyarként idegesítő, de logikus, 30az30 és nem 40, 50az50 és nem 60, 80az80 s nem 90, 120is120 és nem 130, ahol lehet csapatni, ott mennek mint állat, amennyit megbír az autó, de a falukban, városokban betartják a sebességhatárt... ez azért is lehet, mert random eldugva kint vannak mozgó traffik, plusz a fix traffik... plusz ha bemutatsz, büntető fékezel egy bejelentés (nem kell kamera felvétel) és repül is a több ezer eurós bünti...