Regisztráció Elfelejtett jelszó

hahaha

Ibiza Előzmény: #1421733

Ki mekkorát szopik az rajtunk is múlik, mármint egyénileg is. Nem csak "kádárapánk" gondoskodására kell bizni magunkat. Az alapok legyenek meg és a környezet.
Azért látszanak az erős vonalak. Eu-ból valamelyik irányzat, usa, kina, orosz, india török erővonalak. Energiaútvonalak, technológiák, MI, 5G, Pénzügyi központok. Selyemút. Ipar-mezőgazdaság- élelmiszeripar. K+F Bankrendszer + cripto pénzek.
Az ország infrastrukturája elég jó. A kutatási flowban benne vagyunk, technológiák elérhetőek, magasszintű oktatás is van. (gnúképzés + irányitók) Nemzetközi kapcsolatok megvannak. EU-ban letettük a voksot az egyik irány mellett, most nem ez látszik nyerőnek de szerintem is Orbánék a jó oldalra állnak. (erős szuverén országok szoros szövetsége)
A magyar szerkezeti felépitmény jó (intézmények, feladat megosztások) folyamatos az erősitése és fejlesztése.
A társadalmi megosztás is alakul. Van erős középosztály Felső réteg és elit. A munkának van értéke, aki keményen és sokat dolgozik az az átlag fölé kerülhet. A középosztály alapjai törékenyek és alacsony a pénzügyi inteligenciája, ez nagy hiba.
A lakossági összetétel rassz szerint elfogadható, kor szerint hátrányos...de dolgoznak rajta.
Szóval értem én az a bölcs aki sötéten lát, de szerintem jó az irány.
Csak hasonlitsuk össze az irányt a németekkel vagy hollandokkal, egy nyertes helyzetből mennek a vesztükbe.