Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: ..

Csokigyáros Előzmény: #141981

igazából engem az érdekel, hogy ezt az évet ki tudjuk-e arra használni, hogy megvessük a lábunkat a nemzetközi porondon... jól fektetik-e be az uefa-tól kapott pénzt (utánpótlás, játékos megtartás, ésszerű erősítések, stb.)... ennek első lépése a bajnokság újboni megnyerése... akkor újra van esély a nemzetközi porondra... egy normális (eu-i mércével elfogadható) költségvetés fenntartása... nemcsak egy évre, hanem évekre... ez lehet az alap... nem szabad elengedni ezt a lehetőséget...

most örülni kell a jó csapatoknak... és játszani!!! merni játszani!!! mégha ki is kapunk, de legalább hívjuk magunkra fel a figyelmet jó, nyíltsisakos játékkal, és ne bunkerfocival, egycsatáros megilletődött focival... erre szerintem jó példa volt a tegnapi meccs... több meccsen együtt nem született ennyi gól...

a meccset élőben látva nem emlékszem hogy Mészáros mennyire volt benne a gólokban, de az tény hogy Szélesi cserét követően biztosabb lett a védelmünk (jó csere volt, annak ellenére, hogy én szeretem Mészáros gyorsaságát, állóképességét). Talán ha így kezdtünk volna... de hát ezt előre nem lehet tudni... Ja és én Kiss Zoli helyét nem látom a csapatba, hiszen egyetlen labdát sem tud megjátszani... amúgy a labdabirtoklásban, és szerintem a futó mennyiségben is felvettük a versenyt... igazából a gyorsaság és a gondolkodás hiányzik... mi akkor mozdulunk egy labdára amikor már közel van a játékoshoz, míg az ellenfél már előre gondolkodik, és ebben megelőzi a labdát... ez nagy különbség...

amúgy kezd érdekes lenni a csoport... ha a Lyon sorra nyeri a meccseit... ha elkapnánk itthon a Pool-t... a Fio elkapná a Poolt kint... és a Lyon az utolsó meccs előtt biztos csoportelső lenne... na mindegy a remény hal meg utoljára :)

HAJRÁ LOKI!