Regisztráció Elfelejtett jelszó

jó reggelt ostobák

Ibiza Előzmény: #1388353

Szerintem a háttérben mennek az egyeztetések.
Fura volt, az oroszok teljesen értelmetlenül berepültek svédek és finnek fölé.. oszt erre azok gyorsan kérték NATo felvételt és beigérték amcsi fegyver és repcsi vásárlást, svájc is ráugrott.
Kövér volt a Bayernél, pont megnéztem, ő mondta ha béke lenne, Portugáliától Ázsiáig oroszokkal Kínával menne a kereskedelem, akkor usa egy Ausztráliához hasonlatos távoli hely lenne és annyi.
Halványan említette ez Usa orosz háború de inkább usa kína (erre már nem tért ki)
Putyin mondta finnek és a britek csak egy bomba és annyi, most szolidabban nyomja a kis kócos angol.
Mennek a hamis hírek, persze Putyin halálos beteg, meg mindenféle idegrendszeri gondja van.. de feltételezzük igaz. Akkor putyin sok goromba dolgot is megtehet, majd eltűnik a színről és józsaru rossz zsaru a helyzet. Zelinek is lehet valami baja, megy a levesbe. Jön egy új vezetés és megegyezhetnek.
Oroszok nem fogják feladni a krímet és az összeköttetést a meleg kikötőket, ukránok kaphatnak egy szűk folyósót.
Usa próbál belekeveredni a háborúba, taktikázik.
1. tajvannal köt szoros megállapodásokat, erősíti a jelenlétet, gondolom a kínai támadás döntését akarja magasabb tétre tenni.
2. gyorsan visszaküldte kijevbe a diplomatákat (én arra gyanakodtam putyin azt mondja ha erőlteti seggdugasz tábornok a támadásokat akkor egy kis szűk atombomba bereppenhet a fővárosba)