Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ibiza Előzmény: #1231617

na ugye. de feltételezed mások ostobák és beszopnak mindent.

Mérő kicsit kimoccant a lilaködös haveri kocsmából és rácsodálkozott a világra.
Telex: Mérő László is szavazatszámláló volt, és már érti a vidéki világot, amelynek nagy többsége a Fideszre szavazott

A magyar embernek van egy értékrendje.
A magyar ember nem szereti az agresszív békétlenkedő embereket, előre akar menni, nem azt akarja hallani majd jól szétverjük a zorbán rendszert. Most jobban élnek mint bármikor. Mindenki dolgozhat ha akar és a munkájából elfogadhatóan megél még vidéken is. Lehet tanulni átképezni magad piacképes tudású munkavállalóvá. 3-5 éves szakmunkás képzés helyett fél 1 év alatt jól fizető állásod lehet.

Szereted a gondolkodási strukturákat: mi van a kollektív bölcsesség elvével?
Én azt látom a közösségi felületek miatt az emberek 80%-a azt gondolja ő ahhoz a 20%-hoz tartozik aki tisztán és objektívan lát.
Én rengeteg oldalról tájékozódom, mindenféle ember véleményét végighallgatom, ha rátapadok egy témára akkor arról minden elérhető formációt elolvasok, nem válogatom.
Berakok linkeket sokszor akár itt is, mondják ilyen vagy olyan propaganda oldalt linkelek, mondják büszkén ők be sem lépnek oda pfúj.
Én szeretnék másra szavazni mint a fidesz de nincs ilyen formáció. Mondtam 51%-osok nálam az elvárható 80%al szemben. Látom azt, szabadságharc van, szabadságharc a soros áramlat (nyílt társadalom agymenés) és a balliberális gyarmati státuszban akarnak tartani minket, a fidesz az egyetlen aki ez ellen tesz. A bejövő pénzekből jól működtetik a gazdaságot és visszacseppennek javak az emberekhez.

Én szeretnék olyan társadalmat ahol az emberek gondolkodnak és döntenek, szeretik a hazájukat, ismerik történelmüket, identitásuk van és tartják a szokásokat. Olyan országot ahol mindenki keményen teszi a dolgát. Olyan politikusok a vezetők akik az országért, euért és az emberiségért dolgoznak.