Hozzászólás
Ibiza Előzmény: #1231406igen. Korábban írtam. Jófejkednek a különböző országok miközben nem kell drága pénzen hatástalanítani a régi katonai cuccokat.
Angolok jeleskednek ebben. Kipucolták a vállról indítható rakéta raktárat meg most a tankokat.
Gondolom usa jár jól megint, vélhetően amcsi fegyvereket fognak venni.
Szép munka usának: megint megcsinálták.
- kínát már bekorlátozták, de még őket is beprovokálhatják
- oroszokat kizárják az energia piacról és kilövik Európa legnagyobb kereskedelmi partnerét.
- oroszokból páriát csinálnak, ráadásul nagy költséggel pótolniuk kell a kieső fegyvereket csökkenő bevétel mellett. Gondolom még bepróbálkoznak egy belső lázadással is.
- európai versenyképességnek lőttek 20évre, hiszen az infláció a magas energiaárak és bérek, az elmaradó fejlesztések és a betolakodók által megnövelt kiadások kizárják a növekedést és a versenyképesség fenntartását.
- euban és szatellit országaiban a fejlesztési pénzek amik a növekedést szolgálnák ahelyett fegyverkezés lesz, ami holt tőke, ablakon kidobott pénz.
- eu meglépi amit már usa és a soros féle pénzvilág akart, eu összes országa által garantált hitelpapírokat fognak kibocsátani. Jön a soros terv, kapnak pénzt soha nem kell visszafizetni CSAK kamatot kell rá adni. Virtuális pénzre munka fedezetű kamat.
- Usa tudja, meg kell orosszal állapodni, usa azt akarja ok ukránok nem lesznek NATO ország de nato kompatibilis lesz a fegyverzete.
- usa fog jeleskedni az ukrán újjáépítésben Marshall segély amit amcsi cégeknél lehet csak elkölteni. Bár ebbe lesz beleszólása kínának is de az agresszív seggdugasz nem az országa érdekeit fogja nézni.
szóvan annyi win ezt be kellett húzni usának.
euban max annyi haszon lehet, megalakulhat ez EU saját védelmi rendszere amiről csak beszéltek. De ennek akkor van értelme ha a teljes fegyverzetet az európai cégek le tudják gyártani. Ha nem akkor megint usa jár jól.
Két dolog nem világos: de talán kicsit
- eu mi a f@szért nem látja a fentieket át? miért nem Európa érdekét képviselik.
- közben elkalandoztam a másikat elfelejtettem majd eszembe jut :D