Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: acél ...

Dr. ursi Előzmény: #11525

nem adtam el drágám, mert meg se kaptam ... ugye valami csalás folytán, mert számításaim szerint az utolsó adagokat 6-on nekem kellett volna megkapni, mivel vagy két hónapja ott áltam és valami 270e db állt előttem csak akkor.

más: ferit 3 óra 3 perckor elkezdtem visszasírni, amikor hírtévé közölte, hogy a szegfűsok miniszterelnök jelöltjei: gráf, szekeres, kiss péter !!!!!!!!!!!!!!!!!! ezek alkalmatlanabbak, mint ha bemegyek egy idősek otthonába és kérem, hogy a legöregebb alzi kórós béna öregembert adják mán ki minsizterelnöknek (már elnézést minden érintett öregtől).

amilyen szerencséje van ennek a népnek a mindig jól helyezkedő sunyi kiss lesz az .......

azt hittem amikor hallottam hogy agyamat eldobom ......... ezek az emberek semmire nem alkalmasak nemhogy országvezetésre ilyen helyzetben, a gráf értelmes egyedül, de az meg vonalas az orránál nem lát tovább, a másik kettőre még csak szavakat sem lehet találni.

én azt mondom inkább a keményvonalas komcsi szűcs erika legyen.

de legjobb az lenne ha elhúznának végre mind a picsába !!!!!!!! kitelepíteni őket szibériába oszt dolgozzanak végre fejtsék követ mert talán arra alkalmasok, hogy felfogják a csákányt a kőbe kell vágni és akkor széthasad és akkor azt kell csak ismételgetni, ezt a mozdulatot és ez nem árt annak a hülye csökevény agyuknak sem.

feri távozása hosszútávon jó, de bármilyen szoci vagy szadesz komoly forintválsághoz vezet majd.