Re: nincs cím
Mars2000 Előzmény: #106704Hasonlísd össze a PE árazásának alakulását az összes többi "A" kat. kispapírral március óta. Ez az egyetlen, amely nem hogy nem tudott megmaradni a májusi szinten, nemhogy tovább emelkedett volna a mostani napokban a többi kicsivel együtt az emelkedésben - hanem egyenesen lefele vette az irányt. A 950 Ft-os májusi lokális csúcsról való visszaereszkedés még magyarázható is volt - véget ért az április elejétől tartó hosszú rali, korrigálás zajlik az árfolyamban. Visszaereszkedett a 850-900 ft-os sávba és jó hosszú ideig ebben kereskedtek vele. Ebben az időben készítetted Te is a jelentést, én meg ekkoriban vettem bele.
Ha minden szabályosan - a többi kispapírhoz hasonló forgatókönyv szerint alakul: akkor most ezekben a napokban ebben is el kellett volna kezdődnie az emelkedésnek. Nem óriási, nagyobb felmenetelre gondolok - hiszen funda alapon azt semmi nem indokolja. De mivel az emelkedő trend mostani szakaszában a BÉT-en is eljutottunk már abba a stádiumba, hogy kezdik megrántani az eddig mellőzött kispapírokat is: a helyzet a Pannergy esetében több mint furcsa és nagyon elszomorító. Míg a többiek léptek egyet föl, és most van esély, hogy egy magasabb szinten új bázist alakíthatnak ki - addig ez lassan visszaadja mindazt a pluszt, amit április óta magára szedett a márciusi start állapot óta.
Ez most a valós helyzet a PE esetében. És mondom: sztem komoly pénzes belsős érdekek állnak mindemögött.