Nem kell Putyin szetalazni
Ibiza Előzmény: #1037703ne legyél befolyásolható. Én gyűlölöm a kettős mércét és a kettős beszédet, az igazságtalanságot. Én szabad ember vagyok és utálom a megszállókat és az elnyomást.
Azért azt látnod kellene oroszokat belenyomták ebbe a helyzetbe, én azt mondom usa, és meglepő módon asszisztál ehhez az ukrán államfő és saját érdeke ellenében az EU is.
1. Putyin csak azt kérte, ukrajnában ne legyenek nato fegyverek. Ennyi. ezt 243x elmondta. A helyzet u.az mint a disznó öböl válság. Ha ukránok leülnek tárgyalni az oroszok nemzetközi garanciákat kapnak és ennek ellenére megtámadják ukrajnát akkor szemét megszállók.
2. nem kellett volna basztatni az orosz kisebbséget, látható az ukránok agresszivitása a magyarokkal szemben is, nem egy széplelkű népség.
3. valóban vannak fasiszta csoportok ukránoknál állami segédlettel. Ez mi?
4. miért éri meg a nyugatnak eszkalálni a helyzetet? fegyvereket kapnak ukránok nem védelmet. Ez mi?
Most teljesen egyoldalú a tájékoztatás. orosz oldalról semmi nem jöhet át. Ez normális? A híradások 95%-a színtiszta propaganda.
Ez a sajtó szerepe? kérdezem álnaívan.
Eddig egy mesterségesen összetákolt országot sem sikerült összetartani.
Lásd ezt a mélységesen erős szartengert ezt az új flow-t, ahol az idegen az jöjjön de el kell satnyítani a saját nemzetet, el kell törölni a nemzeti érzéseket, rátelepedtek a világ összes demokratikus építményére, és nem demokratikus módon erőszakolják agymenésüket a népekre. A vezetők és döntéshozók idegen érdekeket képviselnek. Mi a cél?
kettős mérce, kettős beszéd, idegen zászló elv.