Re: nincs cím
Csusza Előzmény: #100678Már haza is értem. F@sza...
No, közben szerintem egyáltalán nem bánod, hogy nem nyitottál rá. Legalábbis remélem, hogy tényleg nem nyitottál! Persze hazudnék (nem kicsit, nagyon! :-) ), ha azt mondanám, hogy tudtam, usa így fog zárni.
Amikor írtam, én csak azt láttam, hogy ez iszonyat erővel megy. Egy hülye kezdő vagyok, viszont az utóbbi hetekben néha tényleg érzem ezt a cafkát, hogy "milyen szándékai vannak". :-) Én úgy láttam, hogy ezt akár még kereskedésben átrángathatják az 500-on is. (nem sokon múlott!)
És szerintem kevesen sejtjük, mi lehet 500 fölött, milyen sc indulhat be, sőt ilyen usa mellett akár még egy bevásárlási hullám is lehet, mondván "már látszik az 5000, és addig még érdemes beszállni" Például én is beállok az elején majd az eszementek sorába, és nem én vagyok az egyetlen hülye... :-)
Én megnézném, mi van 4500 fölött, kivárnám, hogy tényleg átmegy-e (bár ez már nem igazán kérdéses) netán behal-e a dolog, vagy tényleg még tovább hasít, és talán több száz ponttal feljebb lenne okos bővíteni a shortot.
Szóval tulajdonképpen ennyi az egész. Persze nem akarok belepofázni a kereskedésedbe, csak attól féltettelek, hogy esetleg te már eldöntötted, hogy shortolod, és ez "elvakít". (hülye így, de nem tudom jobban megfogalmazni, biztos érted, pozi+tudat)
Remélem nincs gond, hogy belepofáztam! :-)