Sziasztok, jó reggelt!
Eddig tökéletes a nyakvonal.
Most már csak le kellene mennie a jobb vállhoz.
Megtudja-e csinálni?

Sziasztok, jó reggelt!
Eddig tökéletes a nyakvonal.
Most már csak le kellene mennie a jobb vállhoz.
Megtudja-e csinálni?

MA(50) és MA(200) 4 óráson ellenállás és mint reggel betettem közel vagyunk most már hozzá.

Köszönöm. Én ezt is kihagytam, de sajnos a reggeli longot is, pedig én is azt gondoltam, az lesz, amit megrajzoltál.
Igen, nyitottam az utolsó öt percben shortot de van long fedezete, melyet nem zártam még alulról.
Sziasztok! Jó reggelt!
Lenthor nagyon köszönöm a chartokat és a hozzá kapcsolt elemzéseket!
4 óráson az MA(20) akadály. Ha nem tud átmenni rajta, akkor még lefelé az irány.
Ha, átmenne rajta, akkor ott az MA(200) melyen még nehezebb átmenni. Ha sikerül, akkor MA(50) felett felszabadul és irány 14.000, majd az új ATH.

Lefelé nem szeretném, de 13.100 és 13.000-ig is levihetnék, de akkor át kellene gondolni, hogy mit csinál.
Az éjszaka majdhogynem megcsinálta a 85.4%-os fibo-t ami 13.193.
13.255-ig ment le.

Egyelőre a 13.586 a kérdéses, hogy visszapattan, vagy átmegy rajta.
Ha átmegy rajta, akkor 13.650 és 13.730 közötti terület jöhetne.
Felette már elindulhatna 13.800 felé, de még a sárga kockából is visszapattanhatna.

Sziasztok, jó reggelt"
" 13.350 körüli átlaggal, alatta és felette is nyitottam már longot."
A megnyitott longokat most 13.535-el zártam.
Ha emelkedünk, akkor is lehet egy kis visszaesés, hogy visszanyissam. Abban az esetben, ha 13.586 fölé emelkedne, akkor onnan.

Bidenék bejlentették 1.900 Mrd USD jön, nem adok nagy valószínűségét, hogy erre a hírre most bevernék, vagy betudnák verni ...viszont a I. ne. főleg oltás szempontjából nem egy siker lehet, sokkal inkább kudarc ... ott várnék egy billentést, olyan tisztességeset... oszt kitudja...