Regisztráció Elfelejtett jelszó

Formula 1

amikor a Red Bull elszáll

#875557 Koffein Előzmény: #875555

fordított esetben ha Hamilton van azon az íven, elveszi a gázt, vagy kiment volna a gyepre... Max biztos volt abban, hogy Hamilton elveszi, mint ahogy tette az előző csatákban is, most nem vette el... Hamilton erre tett már utalást, amikor Verstappennel adtak interjút, hogy ő vette el folyamatosan, Maxnek meg akkor is nagy arca volt, és kontrázott, hogy lófaszt báttya... most meg lett mutatva Verstappennek, hogy lehetsz kemény, de csak ésszel, mert már ott tart a szezon, hogy nincs több ingyen ebéd...

amikor a Red Bull elszáll

#875555 walex Előzmény: #875554

Ha Hamiltont löknék ki, hisztizne, mint egy lány.

Ez egy piszkos győzelem volt lófing büntetéssel. Stop & go vagy boxutca áthajtást érdemelt volna ezért a manőverért.

Pereznek feladva a lecke, kilökném a francba a következő futamon ezt a köcsögöt.

amikor a Red Bull elszáll

#875554 Koffein

Hamilton jól odabaszott Verstappennek :)

Ezzel megüzente, hogy ha nem figyel Max, akkor baleset éri... ezt már többször említette Hamilton, hogy többször el vette a gázt, hogy ne csattanjanak... most nem vette el és Max elszállt...

Lehet vitatkozni, hogy kié volt az ív, lehet meg is büntetik Hamiltont, ettől függetlenül, a verseny hevében történt a baleset... ha nincs kockázat, nincs pozíció...


Kép

#blackwashing​

#870550 Koffein

Éreztem, hogy valami hiányzik az F1 világából, majd szembejött ez a videó és eltűnt ez a hiány... XD

Ahogy hallgatom, az fogalmazódott meg bennem, hogy a UBS részéről ez nem más, mint blackwashing...



Hamilton

#867953 Koffein Előzmény: #867316

Még a végén úgy jár, mint anno M. Jordannék (Chicago Bulls), 6 cím után nem ért a Bullsnak annyit, hogy még egy évre leszerződtessék őket horror áron... Merci ugyanígy lehet, fillérekért megszerezhetnek bárkit, vb címet nyeretnek Bottasal.. 22re, meg beteszik Russelt, de az se kizárt, hogy 21re... :)

https://hu.motorsport.com/f1/news/russell-kettetor...

Amúgy instán elég vidámnak tűnik Hamilton, nem úgy néz ki, mint aki pofára esett...

Lawrence-csillag

#867509 Koffein

mekkora arc :))

„Úgy akartunk visszatérni az Aston Martinnal a rajtrácsra, ahogy én mindig is intézem az ügyeimet – idézte Strollt a Racefans. – Ha van valamiből ötcsillagos [minőség], akkor utána kell lennie Lawrence-csillagosnak is. Én iparági óriásokkal akarok kapcsolatot és együttműködést, a létező legjobbakkal.”

https://gphirek.origo.hu/f1/20210109-f1-nem-a-sori...

Mazepin

#866444 Koffein

az arcára van írva, hogy egy köcsög ez az orosz srác.. éli a gazdagok életét, tolják a porséval az éjszakában, fogdossák a leányzót, feltolják az instára, miközben a fél világ nyáladzik... de a profi f1 nem ilyen világ, szolidabb, legnagyobb botrány Kimi bebaszása volt... most meg jön egy újonc és egyből rárúgja a való élet ajtaját erre a zárt közösségre :)

https://m4sport.hu/forma-1/cikk/2020/12/10/elhatar...

Russel

#866198 Koffein

A Merci jól megszívatta Russelt. Megérdemelt győzelmet vettek el tőle egy felesleges kerékcserével...

Perez is megérdemelte, remélem jövőre a vörös bikák behúzzák, mert sokkal jobb, mint Albon... jó páros lennének Verstappennel...

Hamilton behúzta a 7.ket!! megérdemelte.

#865263 Ibiza Előzmény: #865236

Sajnos sok sötét dolog van az F1ben is.
Prost idejében kezdődött, a sportdiplomácia és a kapcsolatrendszer fontosabb volt mint a munka. Az F1 pilóták a háttérben áskálódtak. Volt a F1 legendák tv sorozat, abban elmondanak pár dolgot. Prost mosdatja magát de a többiek elmondásából sok minden kiderül. 4 versenyző után abba is hagyták a riportokat.
A német autógyárak megunták mindig délamerikai és hasonló emberek nyerik a versenyeket, németet akartak.
Én nagyon nem kedveltem Shumit. De kétségtelen tehetséges volt.

Hamilton behúzta a 7.ket!! megérdemelte.

#865262 Ibiza Előzmény: #865236

Igen, Binotto nem tett jót a Ferrarinak. Furcsa a feje is. Nem szimpi. Bevállaltak egy tiltott fejlesztést, amikor azt kivették kikerültek ez legjobb 3 csapatból, már ezért repülnie kellett volna.
Nekem Leclerc jobb mint Vettel és szimpatikusabb is. Vettel egy primadonna de kétségtelen tehetséges. Leclerc maximalista azért ment rá a második helyre, fiatal viszi a vére.
Jó verseny volt, kiegyenlítettek lettek a viszonyok.



Hamilton behúzta a 7.ket!! megérdemelte.

#865261 Ibiza Előzmény: #865235

Ezek a srácok már gladiátorok, atléták.
Hamilton mondta jó lenne a családdal ünnepelni de nem lehet.
Ezeknek a fiúknak megmondják mikor és mit egyen, mikor feküdjenek, szerintem a sex is időzített. Napi célzott edzésük van. A szőke kislány kordinál neki mindent. A sponzori óra, sapka a hajgumi is nála van. versenyzőknek csak a versenyekre és a felkészülésre kell koncentrálni.
Hamilton attól félelmetesen jó mert nagyon fókuszált, rengeteg infó alapján tud gyorsan dönteni. Azonnal alkalmazkodik és beállítja a maximumot. Ha kizökken akkor nyafog és 50%al csökken a teljesítmény de ezen gyorsan átlendül.

Botas nem profi, hullámzó a teljesítménye, mentálisan sincs egyben.
Vettelt hibára lehet kényszeríteni ő egy primadonna, ha nem ő van a központban, nem kap meg mindent akkor duzzog, rosszul teljesít.

Én több srácnak szurkolok. Hamilton, Ricciardo, Pérez, Sainz, Lecrerc. Kicsit Raikkönenek.
Ezekben már kezdő koruk óta láttam a nekem szimpatikus tudást, karaktert és teljesítményt,

Hamilton behúzta a 7.ket!! megérdemelte.

#865258 Koffein Előzmény: #865236

akár meg is lehet a 8-ik. Jövőre befagyasztott motorok, relatíve ugyanazzal az autóval versenyeznek, amivel idén mentek...

napi poén, Verstappen is csatlakozott a kerti partihoz :)

Kép

Hamilton behúzta a 7.ket!! megérdemelte.

#865236 walex Előzmény: #865235

Jó verseny volt, nálam eddig ez és Mugello az év futamai. Vettel megérdemelte, nem éreztem igazságosnak, amikor Leclerc megelőzte, de visszaadta a karma. Talán helyre áll az önbizalma és jövőre újult erővel vág bele. Binotto meg repülhetne, igazi gyökér, hogy telefonon rúgta ki, nem személyesen mondta el neki.

Hamilton utolérte Schumit. Megdönthetetlennek tűnt a rekord, mégsem az. Ha behúzná a 8. vb-t (ami már meg lehetne, ha nem bénázik 2007-ben Kínában a boxba befelé), az már elég megdönthetetlennek tűnik.