Be is álltam 250-re eladni:)
Hej de nagy a bodoccság usákiában,innen lehet szépen tartani a jobb alsó sarokba :D
én záró szakaszban egy felkötésre számítok..ha addig nem lenne egy SC...de mindjárt meglátjuk.
Nekem is ez a tervem
Az kb 16100 és 16300 közötti hatit jelenthet persze a KT játék miatt lehet más is
ha két számlád van akkor a nyerő számládról leveszel...és átrakod a minuszos számládra a pénzt..a végeredmény pozitív lesz..remélhetőleg.
Tudom, hogy nem várod közvetlenül. Egyébként amcsi esett 10%ot, mi 15öt, usa emelkedett 5%ot, mi 10et :) 15800as buxnál lehet még beleadni, oszt jónapot. Én csodát nem várok már :)
Egyébként amit leírtam, sima swing kereskedésnek hívják, nem én találtam ki:) De ha neked van türelmed - és mint látom, van - pont így tudnál jól keresni.
Nekem 2 számlám van, de sztem nem jó
egyik mindig jobban teljesít és ez zavar :-)
De le is zárhatnád most ha akarod, és buknál kb 20 000 Ft.-ot.
Szerintem hatiban meg 13 és 17K között van most a csatorna. Mondom, szerintem!!!
Így 15 felett adás, alatta vétel. 500 pontonként. Ennyire egyszerű vagyok most. Mint egy bögre bor:)
régebben én is igy csináltam OTP -vel..volt 15 pakkom :-)) minden nap volt mit csinálni..nyerni :D
Hatiban kéne ezt elérni...kisebb tőkével ugynannyi pénzt lehetne keresni...de két számla kell majd hozzá..
Egyébként nézd ezt meg OTP-ben pl. Azt mondod, 2500-4000 között reális. (persze manapság, mindig van egy csatorna). Felosztod a pénzed 5 részre. 3250 felett adsz, alatta veszel.
Mondjuk adsz 3330-on, 3660-on. Visszamegy, 3330-on zársz egyet, majd tegnapelőtt zártál volna 3000-n is. És ott vettél is volna. Aztán 3330-on megint eladod, és nyitsz shortot is.
Ma mondjuk van 5 millád, akkor 1 millás pakkokkal csinánád, ez kb 300 részvény.
Kerestél volna 3*99 000 Ft.ot, és lenne nyitott shortod 3330-as árral. Ami jelenleg nem lenne annyira rossz talán.
amíg virtuálisan kereskedsz 0 a nyerőd, persze bukód is :) 18kra meg lehet várni :)
Megvannak az adatok.
8:30am CAD Manufacturing Sales m/m -6.0% -0.8% -0.1%
8:30am USD Core CPI m/m 0.2% 0.2% 0.1%
8:30am USD CPI m/m 0.7% 0.6% 0.1%
8:30am USD Empire State Manufacturing Index -0.6 -5.3 -9.4
Ha kicsit még alá is menne, én is zárnám a reggeli shortom:)
Nem megy ez sehová:(