szerintem viszi a több is.. tegnap vagy előtte az otp rángatta 15.5ön a 3300zal, de mivel petélgetnek, így semmi hatás ma.
és mivel más hallgat a topicban, így veled lehet megbeszélni a dolgokat :)
szerintem viszi a több is.. tegnap vagy előtte az otp rángatta 15.5ön a 3300zal, de mivel petélgetnek, így semmi hatás ma.
és mivel más hallgat a topicban, így veled lehet megbeszélni a dolgokat :)
kb. egy hete amin volt 25K nyerő.. de nekem nem is célom most a nagy nyerés.. ezen a piacon én úgy sem nyerek.. és nem napi fenntartásra kell, így elég ha a legvégén elkapok egy 100%ot
ami nem nagy vágy, mert ebben a medve rallyban volt 200% otp-ben 3hónap alatt.
én is elsősorban shortolnám a piacot, de ugye egy hete nem arra áll lassan
Persze ez nem baj, és nem kritika. Csak tény.
Csak egy példa. Adsz 15K-n, 15,5 16, 16,5 17.
Innen fordult, lemegy 16-ra mondjuk, én addig lezárom azokat a pozikat, amik hoztak legalább 500 pontot. Tehát zárok 16,5-n, 16-n. Aztán ha felmegy, újra nyitom, ha meg le, akkor realizálom a többit is. Sosem tud rossz irányba menni a piac:)
Persze ha most lesz 30K, az komoly fejtörést okozna, de gondolom azt senki nem várja:)
Nem átlagolok, minden pozi külön életet él.
Igaz amit mondasz, de ezzel az erővel adjunk 17K-n, mert annyi is lehet. Vagy 16 300, és akkor nem érdemes most adni 15 800 körül.
Nézd, olvasgatom a hozzászólásaidat, eléggé régen nyitottál pozit, ahogy figyelem. Én meg közben keresgélek. Szép lassan, szép óvatosan, de csak csorog be valami.
de amíg Te leátlagolod a shortod, mert most 15400körül lehet addig én itt rá tudok adni és már 500zal több a nyerőm
18Knál lesz egy 16500as átlagod, helyette 18-17K csorgásban is több a nyerő, ha csak 17Kn szállsz be
ja most nézem, hogy kistoppolod, akkor meg a sok stoppal összejön egy nagyobb bukó
Mert adok 16 050-en, és 16 250-en is. És 400 körül kistoppolom, ha baj van. A 16K lélektani, lehet valaki belehúz, és máris fordul. Csak ezért, de sávosan adok, nem nagy darabszámmal. Ezzel a tempóval 18K-ig tudok adni, addig bárhonnan fordulhat, de én benne szeretnék lenni.
Az is közrejátszik, egy papíros az emelkedés, jelenleg a Richter. MOL-t nem várom 12 500 fölé, de ha elmegy oda, akkor lehet a hati 16 felett picivel.
az miért jó szint? én ha átviszi a 16ezret, akkor fentebb állnék eladással, vagy ha onnan lefordul akkor 16Kn.. de még hüle vok ehhez ezért tanulok..
Vajon Molly most is mutatja az irányt?
na elvoltam egy órát.. nagyon nagyon feszülünk :)
valahova kitörünk lassan.. ha tippelnem kell akkor átmenetileg le
Látom, megint kezdik túráztatni a négyütemű motort...
A négy blue a négy henger, ellen ütemben járnak, hati meg alapjáraton nem megy sehová. :)
A mai nap eddig arra volt jó, hogy a beragadt Ricsimet 35800-on eltudtam adni! Most mehetne ismét egy kicsit le kb:33500-ig és onnan vissza, kitöréssel 38K-ig! Akkor szép kics emelkedő háromszögből szabályos kitörés lenne!!!
én is ezt éreztem.. ezért is mondtam a feszített légkört.. mondjuk MOLba tudnék elképzelni egy pattanást, illetve OTP-ben is 3500fölé, de előtte pár pöttyöt visszamennek talán (szintén zagyva gondolataim)
a napi elemzést elnézve érdekes dolgokra jutottam..
a 200MA az nyitónál volt és felette vagyunk... ami nekem jó jel (mármint long szempontból megerősítés)
A csökkenő trendvonalon vagyunk már, ez tolja vissza az árfolyamot.. ha az alatt maradunk, akkor most viszont vissza kell mennie kicsit, utána meg megint nekimenni a terndvonalnak (ez az én vizióm)