Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: Gl

#85833 Zabás Előzmény: #85832

Kéne egy tip-mix topik :) !

Lefelé várok egy kisebb korrekciót! A túlvettség miatt! OTP nem bír a 3400, MOL a 12500, Richt 35800, Telekom a 610-el! Le léne mennük egy kicsit, hogy ismét jelentősebb vevők legyenek, vagy feljebb hogy jelentősebb short nyitások legyenek! Itt semmi sem jó!

#85832 Hathor Előzmény: #85829

kivárás van a 14.30 15.15ös hírekre..

olyan nagy tépést én már nem várok mára.. max, ha viszi a 16Kt.. de azt meghagyják holnapra.. ma még le fog szúrni előtte szerintem (de ezek csak találgatások, mert szeretek tippelgetni)

#85829 BudFox Előzmény: #85818

kösz...mindegy én holnap átváltok egy kicsit...

Bux toporog...de mihelyst usa kinyit szerintem megtépik még egyszer...

#85818 Hathor Előzmény: #85816

szerintem nem csak holnapra.. a következő kamatdöntő ülésen csökkenteni fogják a kamatot, ami lehet visszahúzza az árfolyamot felfele, de alapvetően megy a spekizés a szinten tartáson, illetve sokat költenek az erősítésére

a kamatcsökketést meg árazza a részvény piac már és ha bekövetkezik, akkor lehet önteni a népre megint

#85816 BudFox Előzmény: #85810

na gyorsan elszaladtam a pénzváltókat megnézni...2 millát átváltok Euróra , nem foglaltam le az árfolyamot..holnapra szerintem lejjebb megy még ? szerintetek is erősödik még a forint holnapra ?

#85810 Ricsi Előzmény: #85800

Hathor, mail elment, remélem most jól össze tudtam szedni a gondolataimat.

#85791 Ricsi Előzmény: #85786

Köszi a dicséretet. Nem ügyes voltam, csak taktikám van, amihez ragaszkodtam. Így 14 800 ig lezártam a shortjaimat. Most meg nyitogatom őket újra.

Nekem akármeddig eshet a piac, bármi kinézhet belőle, ha elértem a céláram, nyitok-zárok. Nem érdekelnek trendek és előjelzések. Eddig bejött.

Ha meg még esett mondjuk akár 1000 pontot is, én örülök a nyerőnek, sosem sajnálom, hogy nyerhettem volna többet is.

#85790 Hathor Előzmény: #85781

mondjuk arra két napra bejött amit mondtam, csak kérdés, hogy hol zártam volna..

mert a 15ből lett volna 14.8 a long meg itt tart.

gyakorlatban nyilván másképpen csinálja az ember. most nem éri meg nyitni oda vissza, csak ha oldalazunk..

de küldöm

#85786 Pityke35 Előzmény: #85782

Te tudod, eddig ügyes voltál. Abban viszont igazad lehet, h most már bárhol fordulhat olyan sokat emelkedett minden.

#85781 Ricsi Előzmény: #85771

Szia:)

Végiggondoltam a 2 számlát. Továbbra sem tartom jó ötletnek, de rájöttem, hogy tudom neked is elmagyarázni.

Ha priviben küldesz egy mailcímet, leírom neked.

én még csak szagolgatom …

#85766 gabesd

én még csak szagolgatom a témát, utólag látom is, hogy felfele az irány, egyenlőre

#85765 Ricsi Előzmény: #85763

Én meg adogatom rendületlenül:)

Reggel már adtam, most várok kicsit, de 16K felett megint beleadok valamennyit.