:)))
jól van, ma a piacot kötik fel, holnap magukat :) ez a tőzsde :)
Hát, vessetek rám követ, de visszavettem 550-en. Legyen a brokinak is jó napja. :)
Ha itt lettem volna, nem adtam volna el ott, de nem mertem magára hagyni.
dehogy.. engem nehezen hoztok ki a sodromból.. és szeretem, ha véleményezünk.. ezért is írok be minden hüleséget.. és még vissza fogom magam :)
550en még ment el egy kicsi. Tegnapi long pakkot meghaladtam picit, lássuk. izmos short pakk fele van meg kb.
Visszajöttem, közben az egyik long pakkom elment 550-en. Lehet, visszaveszem lejjebb.
A másikat még tartom.
Pontosan, és ez így is van jól:)
Nem is haragszom érte, remélem te sem:))
Igen :), de ez legalább náluk nem 10 perc alatt zajlik le, mint itthon!
15599-re tettem eladást, hát nem 1 pontal maradtam le :(! Persze, ha belefértem volna darabszámmal is! De már k.b. 2 órája várok ott!
persze.. te tudod.. egyébként soha nem értünk egyet a fórumon, mert mindenki másképpen gondolkodik és így jó, mert legalább van eladó is most a vevőknek
Mert szerintem nincs emelkedés. De ezt a mai nap nem mutatja. Egy pozíció építése mindig részletekben történik nálam. Adtam 15 000-n, most adok 15500-16 000 között. Persze nem sokat. Aztán 16K felett már lendületesebben, 17K felett meg mindent. Persze nem fenyeget ez a veszély szerintem.
Annyira el tudjátok felejteni a múlt hét végét. Akkor öntöttek mindent, el sem hittétek. Nincs itt semmi jó, és továbbra is azt tartom, emelkedésre ráadni.
Ma is adtam 530-on, továbbra sem bánom.
ráér az addig amíg nem megy lefele minden.. emelkedésben, oldalazásban minek adni rá felfele?
kamcsatka etetés van lefele
USA-ban azt játszák el mint nálunk.. nyitó shortt, realizálás.. utána mejd megy fel
Sejtettem :D
Lesz lehetőséged...
Mintha anélkül nem lenne meg a napi maxos zárás :D
az biztos, hogy sok a kérdés :)) hatiban ma még lesz egy sc szvsz.
azóta megfordult a világ...addig is menni kell valamerre....sokszor össze vissza...most lehet hogy keresünk a longgal picit..majd short megint..csak kérdés hogy honnan ?
a válságnak akkor sem volt vége, amikor OTP feljött 1200-3800ra 200%ot.
Nem azt kell nézni, hogy mi van.. van egy válság, ami még kb. két évig eltart, de lehet csak egy évig.. addig keresni akarnak az emberek, a fejesek... ha válság van és mindenki ad két évig, akkor nem lsz vevő, mert mindenki beáll eladni és vár 3évet
erre jó a TA.. lehet okoskodni vele ebben az időszakban.
lehet :)