Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: long

#85100 Kissherceg Előzmény: #85099

stop a barátom, azt csinál a piac amit akar :) Emelkedésben Te voltál biztos az esésben, elkezdődött, erre meg totál bizonytalan vagy:)

#85099 Hathor Előzmény: #85096

vágom mit mondasz, de Téged is meg fog lepni, hogy még menni fog fel pár napig

#85096 Kissherceg Előzmény: #85095

illetve emlékeztetőül nézd meg a bizonyos TA elemzést :))) 500on ismét vittek egy keveset....

#85089 Hathor Előzmény: #85087

én meg csak mozizok tovább, mert jelen esetben megint mindkét irányba nyitnék, ami szerintem előbb utóbb ismét bejönne.

OTP belekostolt a 3300ba.. menni fog az még 3350ig

#85049 kelvin Előzmény: #85038

Fundásan szerintem nem léptünk előre, sőt, ha megnézed a munkanélküliségi adatokat akkor látható, hogy még mindig emelkedő a munkanélküliség (utolsó jóval alacsonyabb volt mint az előzőek - szezonmunka miatt) és a gazdaságélénkítő csomag sem hozta a tőle elvárt szinteket. Nincs itt még semmi megoldva, csak elnapolva.

Most a gyjk-re gerjednek

#85038 Fecobatya Előzmény: #85023

Én a fundamentális elemzéshez szinte semmit nem értek, de miért emelkedünk most, meg az egész világ? Szerintem max pár hónap és jönni kell az új mentőcsomagoknak, és nem hiszem, hogy én vagyok az egyedüli aki ezt így gondolja. Semmi nem lett megoldva a nagy márciusi rally óta, nem lehet, hogy az utolsó pár hónap egy jól sikerült beetetés következménye?

Ja, és igen, mérges vagyok, mert shortolok, és a tegnapi napon nem nyertem, hanem buktam, nem keveset...

#85037 Ricsi Előzmény: #85030

Te nagyon szereted ezt a zászlót:)

Mondjuk a rúdhoz erős forgalom kellett volna. Azt meg nem láttam éppen:)

#85036 kelvin Előzmény: #85023

Hm mol 2 nap alatt majd 10% plusz OTP szintén, 7-8%, Ricsi 5-6%

Kell egy korrekció sztem

#85030 Robag Előzmény: #85023

Nekem ez is zászló gyanús, akárcsak a négy blue.

(Vigyázat, lehet hogy csak a pozi beszél belőlem.)