értem, amit mondasz, de én azt mondom, hogy ez több dimenziós sztori, de te egy dimenzióba gondolkodsz.
gondoljuk végig, a beteg, amikor bemegy a kórházba, egyáltalán nem arra gondol, hogy miért ilyen szar a helyzet, hanem arra, hogy meggyógyítsák, a folyamatokba nem gondol bele. úgy van vele, hogy fizeti a tb-t, lássák el, mint amikor bemegy a boltba. de tudjuk, ez nem így van, más a konstrukció, a folyamat...
az elmúlt napokba nem egy dokival beszéltem, hogy megértsem a folyamatokat, ami az adott kórházba volt/van (habár nem sokra jutottam) de ezt a beteg nem fogja megtenni, mert a legkisebb gondja is nagyobb.
amikor választások vannak, addigra az átlag ember más hevületbe van, az egészségügy eltörpül abban a katyvaszba, amit elé raknak... mint pl soros, gyurcsány,migráns, o1g, stb ilyen világot élünk. a pillanatnyi buborék határozza meg az átlag emberek témáját, fantáziáját..
ezért is mondom, hogy ez több szintű sztori, amire a kormány ráérzett, irányít. az emberek, az egészsügy miatt nem mennek ki az utcára, mert nem érzik át, de egy 100 ft.-os internetadó miatt kimennek, azt átérzik... az más kérdés, hogy majd ha valami bajuk lesz, azt is megérzik, csak később, de akkor már nem tudnak kimenni tüntizni, mert a betegségük a legnagyobb bajuk, minthogy tüntikézzenek... és ezt szorozd meg több ezer hatással, ami az embereket éri nap mint nap... az egészségügy csak egy az összes közül, ami fontos, de ha rangsorolni kéne, nem biztos, hogy ezt tennék az elsők közé a napi problémájuk közt (kivéve a betegeket ugyebár)...
gyűlöletre példa: "nyugdíjas malacok meg kedélyesen csevegnek a levágásukról elmélkedö "jó fejekkel", vagy "Neked, meg a hasonló agyatlan zombiknak" .... ezért írtam, pihenni kéne, elengedni az országot egy kis időre... olvasni hararit, petersont, zimbardot stb, hogy megértsd a pszichológiai folyamatokat, ami lejátszódik a választó tömegben...