amit betettem a mutatja a lehetséges célt.
Ez meg van, a másik, ha megöltek volna se jutott volna az eszembe.:)
Mikor, melyik a jó? Vagy utólag kiderül?
14:30 Unemployment Claims (munkanélküliség változás)
231K 220K 216K
Piros adat, tehát összességében nőtt a munkanélküliség.
Na erre varrjanak gombot az USA-ban!
Holnap is lesznek fontos adatok, de szerintem mindegy mi jön ki, a piac reakciója a lényeg. Valszeg vagy azonnal beejtik, vagy az optimista emelkedést öntik le.
14:15 USA ADP Non-Farm Employment Change
271K 179K 179K
zöld adat
Karácsony és Szilvester miatt gondolom a kereskedelemben és a vendéglátásban nőtt a foglalkoztatottak száma.
Igen és valszeg így is lesz, viszont medvés viselkedés van és össze-vissza cikázhat mire odamegy.
Szerintem a napos RSI-nek 25% alá kellene mennie.
Ott lehetne a nagy 3. hullám alja.
Ichimokun is letörtük a Kijun vonalát.
Ha a piros Tenkan vonala felülről lefelé keresztezi a kék Kijun vonalát, akkor begyorsulhat az esés.
---------------------------------------------------------------------
Tenkan elindult a Kijunt felülről lefelé keresztezni!
Nekem is volt 5 shortom 3 longom, zárás előtt 2 percel zártam a longokat pici plusszban, de azután ment vagy 30 pipet ás így kányszerzárt 3 shortot!
Nekem valami nem tetszik a DAX-al.
Ugye meg volt a nyújtott öt kis hullámból álló nagy 3. hullám.
Még itt rendben is van, a 11.050-nél lévő fekete kis 3. hullámnak az RSI-je a legmélyebb.
Majd jött a fekete 4. és 5. hullám.
Most mindenki várja a nagy kék 4. hullámot felfelé.
De, a nagy kék 3. hullámhoz kellene a legmélyebb RSI-nek párosulnia. (ami eddig nem valósult meg)
Ezért írtam, hogy még a nagy kék 3. hullám nem ért le a helyére és talán jobb lenne neki az általam várt 10.178-10.207 közötti szint és csak utána menne a-b-c hullámban megcsinálni a nagy kék 4. hullámot felfelé.
Persze, tudom, hogy ezzel az elképzeléssel megint egyedül maradtam, mert ha nem várjuk a nagy kék 3. hullám alját lejjebb, akkor 10.694-10.885 között fordulhatnánk lefelé.
------------------------------------------------------------
Reggel tettem be, (de már korábban foglalkoztam ezzel az RSI problémával) hogy a 3. nagy hullámnál nekem hiányérzetem van.
Nézzük meg a 10.178-10.207-et és majd kiderül az RSI-ről.
Jelen! :-)
A napokban kicsit elbizonytalanodtam,hogy már esetleg felfelé megyünk-e 11k fölé.
Zártam is a shortokat.
Aztán tegnap este beragadtam 10600 körül 1 shortba ...
Most sajnos csak 1 shortom van.
Pedig a szép időkben volt olyan,hogy 8 is volt. :-))
Szia! De vagyunk, meddig eshet ? A 280-as szint kb!
Hol zárjam a shortot?
Szia Lenthor!
Szerintem követjük néhányan a beirásaidat, amikor tudjuk. Ha nem gond, akkor mindig tedd be, amit lényegesnek gondolsz :-)