A fekete 4. hullámtól lefelé a fekete 5. hullám talán véleményem szerint nincs kész és, ha ez igaz, akkor jöhetne csak az elkészült fekete 5. hullámnál a nagy kék 3. hullám alja.
A fekete 4. hullámtól lefelé a fekete 5. hullám talán véleményem szerint nincs kész és, ha ez igaz, akkor jöhetne csak az elkészült fekete 5. hullámnál a nagy kék 3. hullám alja.
Nekem valami nem tetszik a DAX-al.
Ugye meg volt a nyújtott öt kis hullámból álló nagy 3. hullám.
Még itt rendben is van, a 11.050-nél lévő fekete kis 3. hullámnak az RSI-je a legmélyebb.
Majd jött a fekete 4. és 5. hullám.
Most mindenki várja a nagy kék 4. hullámot felfelé.
De, a nagy kék 3. hullámhoz kellene a legmélyebb RSI-nek párosulnia. (ami eddig nem valósult meg)
Ezért írtam, hogy még a nagy kék 3. hullám nem ért le a helyére és talán jobb lenne neki az általam várt 10.178-10.207 közötti szint és csak utána menne a-b-c hullámban megcsinálni a nagy kék 4. hullámot felfelé.
Persze, tudom, hogy ezzel az elképzeléssel megint egyedül maradtam, mert ha nem várjuk a nagy kék 3. hullám alját lejjebb, akkor 10.694-10.885 között fordulhatnánk lefelé.
Igen, "normális" esetben mehetne le, dax meg m15 duplatetővel le. Kíváncsi leszek.
Sziasztok!
A jónak tűnő hírek ellenére az RSI alapján még lejjebb kellene mennie, szerintem az általam várt 10.178-10.207 elég lehetne.
Itt lenne a nagy 3. hullám alja. Innen egy a-b-c hullám mehetne fel a nagy 4. hullámhoz. Egyelőre a 4. hullám tetejének a 10.892-10.920-at várom (de durva esetben, aminek kicsi az esélye felmehetne 11.334-ig. de ezt majd az a-b hullámokból látni lehet.)
A 4. hullám után eshetnénk a 5. hullám aljára.
Két cél látszik az 5. hullám aljának egyelőre a 9.773 vagy 8.592, ami egyben a havi chart nagy 4. hullámának felelne meg.
Ha szerdán vagy az azt követő napokon betöltenénk a 10.686-10.749-nél hagyott rést, akkor elkönyvelhetjük, hogy elindult a napos charton a 4. hullám felfelé.
De, én még várom azt a 10.178-10.207-et.
-------------------------------------------------------------------
Lehetséges, hogy amint írtam a 4. hullámban vagyunk felfelé az esés előtt.
Mivel a 4. hullámra jellemző a háromszög, ezért, ezt a lehetőséget is be kell kalkulálni.
Hamarosan eldől, hogy hsz. lehetséges-e?
Én is zártam a tavalyról áthozott shortot, és 10385-ön nyitottam longot. Tartom, ha lemegy ebben a körben 10270-re, akkor ráveszek még.
Nem csodálkoznék egy 10.280 körüli dupla aljon.
Onnan jöhetne egy kis felfelé korrekció 10.448 környékére és folytathatnánk az esést.
10.415 zárva a long.
Maradt még fentről short, most azt nézem, hogy mikor zárjam.
Kivárás!
10.408-ig, ha lemegyünk, akkor ott érdekes lehet.
Ha, alá megy, akkor a hétvégén betettek szerint lemehetünk 10.178-10.207-ig. Ha 10.408-ról visszapattan, akkor lehetséges, hogy az a-b-c-t építi.
----------------------------------------------------
igen itt lehet érdekes!