én most nem akarok kukázni!
Stopot sem raktam a shortokra.
esnie kell!!!
én most nem akarok kukázni!
Stopot sem raktam a shortokra.
esnie kell!!!
szerintem egy nappal le vagyunk maradva USA-tól
Karácsonykor, amikor mi zárva voltunk USA esett.
Majd estünk mi és emelkedett USA.
Most emelkedésben értük behoztuk a hátrányunkat és ha esik az USA, akkor talán mi is.
Gyanús az USA. Az SP futures már 2 óraja ugyanazon a szinten van,
------------------------------------------------------------
1. mert USA még zárva
2. mert mi sem mozgunk
ez inkább csak oldalazás, USA Futurest nem hatotta meg.
Gyanús az USA. Az SP futures már 2 óraja ugyanazon a szinten van, miközben a DAX ezalatt emelkedett 50 pontot.
Lehet, hogy az amcsik húzták fel a DAX-ot, aztán nyitás után adni kezdik és venni az SP-t?
Lenthor, te hogy látod az SP-t?
Trump mondhatna valami szépet, megkoronázva az éves teljesítményét, hogy termeljenek már végre a shortjaim!
Egész jól működnek a csatornák, pont az alsó éléről rántották vissza pánikszerűen, nehogy letörjék. Onnan a nagy csati foghatná. Lehet marad ebben és ellavírozik a nagy alsó éléhez.
A nagy csati alsó élét ezer százalék, hogy megérinti.
Ott van a 3600-13600 38.2-es fiboja 9700-nál. Az jó lenne egy nagy 4. hullámnak.
Azt hiszem 2015 ben volt, hogy mindenki a 11000-et várta és vagy 4-500 pont eséssel nyitott januárban a dax. Ott még be is kellett fizessek.
-------------------------------------------------------
14 óráig lehet év végi csere a XETRA-ban.
Kereskedés azért lesz.
Lassan elérjük a trendcsatornát 10.570-el, oldalazás miatt a trendcsatorna jön le ide!
----------------------------------------------
Na, ez nem olyan egyszerű.
Ha, mondjuk 9.750 a cél és ezt persze a nagyok tudják, hogy hová akarják letenni, akkor a kicsik short visszavételeit a nagyok shortnyitásra használják fel.
Gyakorlatilag összeporszívózzák a szabad prédát és az árfolyam közben alig változik.
A legjobban szeretik az ilyen helyzeteket, amikor önként odaadják a lehetőséget.
A kicsik meg sokszor kényszerhelyzetben vannak, mert adót akarnak optimalizálni.
Az előbb, amikor a chartot betetted, még akartam is írni, hogy esetleg a trendcsatorna tetejéig felmehet.
Az SP kezd gyanús lenni számomra, hogy nem fordult-e a 23XX tartományban (sokkal nem szabadna 2520 környéke fölé mennie, ha nem).
Ez is egy ok az emelkedésre.
A DAX-ban ma 14 óráig lesz kereskedés ezek szerint? Ha igen, akkor erről megfeledkeztem.
Én a Portfolio Globalon kereskedem a DAX CFD index-szel, ami normál esetben reggel 8 és este 10 óra között működik.