Én nem vagyok hajlandó ezért venni, de lehet, hogy pl. a nagybefektetőknek, brókercégeknek ez az érdeke. Én erre gondoltam.
Én nem vagyok hajlandó ezért venni, de lehet, hogy pl. a nagybefektetőknek, brókercégeknek ez az érdeke. Én erre gondoltam.
10.570 is meg volt!
Igen, de most már lefordulhatna (a prompt EUWAX rendesen elindult felfelé). Csak az SP még megy felfelé...
Lehet, hogy menni akar az SP-vel és tényleg egy jó (jobb) év végi zárót akarnak kihozni?
---------------------------------------------------------
KB58! Kérdezem, hogy azért, hogy jobb év végi záró legyen, hajlandó vagy venni részvényeket, holott az esés bármikor elkezdődhet.
Mert, ha igen, akkor vegyél sokat!
SP az órás csatorna felett. Sajnos nem figyeltem rá, 2485 környékén longot kellett volna nyitni benne.
https://invst.ly/9mxso
Sziasztok, jó reggelt!
A mai nap egy kis felfelé korrekcióval kezdődhet, persze elviekben, mert nagy a nyomás lefelé és ilyenkor nem mindig csinálja meg az elvárt korrekciókat,
Szóval, ha normál helyzet lenne, akkor a tegnapi esés 61.8%-os fibójáig 10.570-ig vissza kellene mennie.
Ráadásul egy a-b-c hullámot kellene képeznie addig, amiből a prompton meg van az "a" hullám, míg a Futuresen már a "b" hullám is látható lefelé.
Prompton:
Ugyanez Futuresen:
Utána esés tovább 10.207-10.178 , majd ami egyre valószínűbb 9.784-9.747-ig,
-------------------------------------------------------------
10.570 is meg volt!
Lehet, hogy menni akar az SP-vel és tényleg egy jó (jobb) év végi zárót akarnak kihozni?
10493-nál, amikor 10520 környékéről elindulni látszott lefelé, én is nyitottam 1 CFD shortot, de nem zártam 10500 felett, ahogy terveztem és sajnos nem nyitottam nyitottam egy ellen longot sem akkor, amikor a short még pluszban volt, de mintha már kezdett volna emelkedni. Csak 10524-nél nyitottam 1 CFD longot. Most még mindkettő nyitva, egyenleg -32 EUR.
Jó lenne ma pluszban kijönni belőle.
Várunk egy fordításra alkalmas órás gyertyára. 10 perc múlva lehet, hogy meg is kapjuk.
Egyelőre úgy tűnik, hogy a DAX most nem akar innen 10550 környékéről lejjebb menni.
A prompt EUWAX nagyon lefordult, a DAX meg azzal ellentétesen emelkedett.
10534-en van nekem a futi hetes 38,2-es fibo.
Onnan fordult le.
Lassan leérünk 10.337-ig. Innen várhatóan felmehetünk 10.532-10.550 közé.
--------------------------------------------------------------------
A tegnapi már bejött!
13 óra és 14 óra között heves mozgás is lehet.
Sokan nem hagyják meg januárra a pozícióit és zárnak.
Továbbá vannak, akik adóoptimizálás miatt zárnak!
Pld. sok adót kell fizetnie, ezért eladja a veszteséges részvényeit, így csökkenti a fizetendő adót. Január 2.-án pedig visszaveszi.