Kíváncsi leszek a mai napra.
Az indik korrekcióért kiáltanak, mert lemerültek.
De, ilyenkor szokták "megerőszakolni" az indiket és vízszintesbe kifektetni, mert ha engedik a korrekciót, akkor a beragadtakat megmenthetnék és új pozikat tudnának felvenni.
Miután egy adag kivételével lezártam a 10.817-ről nyitott shortokat 10.704-nél, a vissza teszt után még többet nyitottam vissza.
Tehát, olyan mintha 10.817-től tartanám az összeset.
Pedig, milyen szépen "tankönyvszerűen" megcsinálta a vissza tesztet. Még szóltam is, hogy "itt az idő"
09:00 nyitás után még jöhetnek, akik 17:35 után nem tudtak kereskedni.
Kényszer likvidálás, beragadástól való félelem miatti long eladás és a shortnyitók!
Írtam, hogy a shortnak kicsi a kockázata és minden emelkedést shortnyitásra használom.
Írtam, hogy a longot most hanyagolom.
Látható volt, hogy nem tud felfelé menni, pedig minden elemző 11.000 fölé várta. Kellett is volna felmennie, de elakadt és nem bírta teljesíteni.
Jó reggelt! Tegnap nagyon jó nap volt. Köszönöm a jó elemzéseket.
Na, akkor: ha esünk tovább, akkor 10.570 környékén (korábbi alj) egy kicsit elakadhatunk- kis erő gyűjtés- majd újra nekifutás és 10.465 161.8%-os fibo a cél.
Kis korrekció és ha nem lesz ,még meg az 5. hullám lefelé, akkor a hetes chart 161.8%-os fibojáig 10.168-ig eshetünk.
-----------------------------------------------------------------------------
Hamar értünk le! 10.577 az alj eddig. Itt lehetett volna egy kis felfelé korrekció, de lehet, hogy a gyors esés miatt csak 10.465-nél lesz.