Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

DAX

#830265 Lenthor Előzmény: #830261

A hó végén záráskor a nagy befektetők pld biztosítási alapok, önkéntes nyugdíj alapok stb. vesznek ki pénzt a következő hónap kifizetéseinek fedezésére.

Hogy kinek mi van több shortja, vagy longja csak ők tudják.

Persze nekik is van brókerük nem is rossz, és ha emelkedés várható, akkor a shortokat veszik vissza, ami ugye emeli a DAX árfolyamát.

DAX

#830263 Lenthor Előzmény: #830259

Mondtam, hogy nem shortolom, de mivel sok longom van alulról ment egy kis short 11.444-ről

https://invst.ly/91d1o

11.452-ről még egy kis short. Talán jó lesz.

Elvileg a "ii" hullámnak majd ide legalább le kellene jönnie.

DAX

#830259 KB58 Előzmény: #830254

Ma reggel én is megnéztem a havi, hetes, napi chartot DAX-ban és az S&P-ben. Az alulra berajzolhato trendvonalak alapján ugy tünik, hogy meg kellett volna lenniük az aljaknak....

DAX

#830257 KB58 Előzmény: #830254

Sziasztok, jo reggelt!

Lenthor, köszönjük a rendszeres kora reggeli beirásaidat, nagy segitség a forum olvasoinak.

Ugy látom, te kelsz a legkorábban, de szerintem amikor tudjuk figyeljük a beirásaidat, ha nem is jelzünk mindig vissza. Én is azzal kezdem a napot.

DAX

#830249 Lenthor Előzmény: #830230

Sziasztok, jó reggelt!

Ma unalmas kereskedésre számítok. Ugyan a tőzsde kinyit, de sokan ünnepelnek:

A reformáció napja több protestáns egyházban október 31-én tartott ünnepnap, annak emlékére, hogy a hagyomány szerint 1517-ben ezen a napon függesztette ki Luther Márton a wittenbergi vártemplom ajtajára a bűnbocsátó levelek árusításával kapcsolatos 95 tételét

Ennek ellenére: Még egy kicsi lefelé menet lehet, de erre már nem nyitok shortot, felhasználom a long pakkjaim növelésére.

11.600 környékére (durva esetben felmehetne 11.800-11.831-ig) várnám a "c" hullám és egyben az 5/1 hullámának az első 'i" hullámát.

Innen még lejöhetünk az 5/1 hullám kis 'ii" hullámát megcsinálni 11.400 környékére. Utána brutális emelkedésre számítok.

Üzenem, hogy kezdjenek valami jó hírt gyártani, mert hamarosan szükség lesz rá. Mire fogják az emelkedést, ha nincs jó hír?

DAX

#830228 Lenthor Előzmény: #830097

Lenthor Előzmény: #829999

Egy életem, egy halálom!

11.063-nál nyitottam longot.

----------------------------------------

11.063-ról nyitott long többsége még megvan. A napizós pakkokat ma sűrűn nyitottam és zártam nagyon jó eredménnyel.

Most jelenleg nincs nyitva napizós, mert pihentem.