11.156-ról még nyitottam longot. Majd kiderül.
----------------------------------------------
11.350-nél zártam, a 11.156-ról tegnap este nyitott longokat, mert sok volt.
11.063-nál nyitottak maradtak még.
.
11.156-ról még nyitottam longot. Majd kiderül.
----------------------------------------------
11.350-nél zártam, a 11.156-ról tegnap este nyitott longokat, mert sok volt.
11.063-nál nyitottak maradtak még.
.
Jo lehet valoban. Az utobbi idöben történt lerángatásokkal sikerült az 1M és 3M EUWAX szentiment indexet is jol levinni, ami a DAX charton emelkedést eredményez a chart szerint.
Viszont, ha megtartottam volna a longot, akkor biztos minuszra ébredtem volna. Bár mintha látszodott volna már este a charton, hogy majd elindul felfelé, de este zárás elött még lefelé kezdett csordogálni.
Meglátjuk promptban mit csinál ma.
Sziasztok, jo reggelt!
Igen, látom. Gondoltam, hogy akár reggelre visszavihetik a tegnapi prompt záro szintjére, és azt is, hogy tényleg az általad felrajzolt b hullám alja volt meg tegnap.
Futuresen elvileg látható a felfelé "a", majd a lefelé "b" hullámokat és most mehetne fel a "c" hullámra 11.530 vagy 11.600 esetleg 11.830 irányába.
De.....!!!
Prompton ilyen még nem látható.
Kérdés, hogy itt is meg csinálja-e ezt a lefelé mozgást?
Igen, azóta a DAX "csordogál fel".
Mivel a DAX longom (2 CFD) 11265-ről van nyitva, lehet, hogy ma lezárom, hogy a napi egyenlegem plusz legyen. Jelenleg 40 EUR.
Nehogy holnap ilyen viccel kezdjenek, mint ami ma délután három körül indult.
Én meg zártam a shortot, de csak 11220-nál sikerült, most viszont attól tartok, hogy a longot is zárni kellene, szűk stopot teszek be, hogy ma ne zárhassak mínuszban.
Hely, már 61.8%-ig levitték.
USA kereskedőknek is lehetőséget nyújtanak a beszállóra?
Lenthor, szerinted meddig mehet most úgy le, hogy még rendesen pozitívba fordulhasson és ne menjen esetleg új aljra?
Az SP nagyon csúnyán fest, gondoltam is, hogy azt kellene shortolni 2708 körülről.
Lásd a 60 perces ábrát:
https://www.elliotthullam.hu/spx-hetvege-27/