valami történhetne.
USA-ra várunk, mint tegnap.
Igen oda a 15 mines trend jelzőm 11715- rés 11708, a renkó stop 1h..11750 ...11762 szúrhat fel a 0 pivotig max,én is longolom
pivot szint a 11390 a többi pszichológia ta hosszú távon,spx 2730 körüli,fenti 2808 a pivot , 2849 ,fel vagy le? itt 50% nagyok döntik el, de ha rés marad szép ko jön,max nyakvonal teszt, sztem a 11k kiverése után ugrik egyet csak swingre, a rés erős jel, nyakvonal tört, bár szórakozhatnak is mert sokat estünk 11900-11200közötti szinten
mai tetőt max 11750 köré látom
Ezen mit látsz, kifejtenéd?
Megyünk még föl vagy inkább le, hmm?
Na elaludtam 2 short volt betéve, bukóba zárva,ideg vagyok 9:06 keltem 3. ébresztőre 8h helyett, a dax 11380 is lehet ma holnap meg 11750 -830, úgy fest a futureseket csúcsra húzták a újjakat és azóta adják
Én is így látom:)
Ez már nem az a környezet.Idióták mindenhol,kezdenek szarban lenni az országok. Bár menne, de 3000 pontot innen?
Mikor mondanád, hogy ennek reszeltek?
Én nem kötekedni akarok, távol álljon tőlem.
Döglött macseknak tűnik, már az sem.
Korábban rendszeresen betettem, hogy a 2016-os 2. hullámnál úgy értük el a 2. hullám alját, hogy 1.031 pontot estünk.
Nagy pánik, long kiütés és shortba lépés és erre elkezdtünk emelkedni.
A tegnapi és mai:
eddig 430 pont esés ami nem vészes az előzőhöz képest, de pánikra jó volt:
szépen zárja a rést, stopot szépen húzogatom
én most figyelem lesz e mélyebb alj, a fenti longok beragadtak, 11502 nyitottam hozzájuk, 11650-80 felmehet, utána jöhet egy lefelé kör, rövidre kell játszani, új alj még benne van, ha nem akkor nagy átverés volt, gyorsjelentés előtt mindig húztak az indexeken, holnaptól indul, szerintem izgalmas lesz
Nagy szemétség lenne, ha a mai aljjal elérték a 4. hullámot és nagy erőkkel elindulnának fel.
Gondolom a longok többsége kiütve vagy lezárva, emellett sok short nyílhatott.
Nem mondom, hogy ez lesz, de jó nagy átverés lenne.
végre van mozgás
--------------------------------
ez a lényeg.
Van mozgás, akkor lehet keresni.
Nem nagy távlatokban, hanem a kis hullámokkal.
Sziasztok! Leszünk ott, csak ki kell várni, én már türelmes vagyok, végre van mozgás