ilyen nagy gyertyát usa szokta azért korrigálni, réssel eső fura lenne 2765 usa ma 200 ,köppésre van
2764 rés
ilyen nagy gyertyát usa szokta azért korrigálni, réssel eső fura lenne 2765 usa ma 200 ,köppésre van
2764 rés
Holnap DAX 11400?
SP meg 2790 alá a pincébe?
(Mire leírtam volna és elküldtem volna, már alá is esett)
Erre mondaná a művelt angol, hogy "pizgyec". Lehet, hogy ezt az oroszok mondják, amikor finoman szólva nem túl jó a helyzet? :-)
Vagy az utolsó utáni pillanatban holnap csinálnak egy réssel fel nyitást, amikor már mindenki zuhanásra számít (bár ez a helyzet inkább kezd hasonlítani a február 2-ára, ha nem rosszabb):
https://invst.ly/8u4xs
A tegnapi napos és a múlthavi hosszú kanócos gyertya után ezt nem hittem, hogy ekkorát taknyolnak.

spx trend

Nem tudom, hogy láttuk-e a 4. hullám alját, vagy még lejjebb viszik.
De, azt remélem, hogy a 4. hullámban vagyunk.
Igaz, hogy kellemetlenül hosszúra sikeredik ez a 4. hullám.
Ezzel a számozással is a 4. hullám építése a reális.
11.702 a mai alj..
Nem esett még 11.700 alá.
Még alászúrás is lehet, de már nem nagyon.
SP nem segít esnek azok is.
A bajor tartományi választáson Merkelék leszerepelnek és már ott is van a DAX 11400 körül.
----------------------------------------------------
A nagyok a lehetséges eredményt már jó előre bekalkulálják és amikor kijön a hír és elkezded shortolni ők, akkor már veszik.
Vasárnapig Imf tanácskozás is
11840 elmehet a dax hmmm ha nem szakad le
Én ezt várom a jövő hét elejére. A bajor tartományi választáson Merkelék leszerepelnek és már ott is van a DAX 11400 körül.
Ez nem túl szakmai, de érzésre a "kicsik" még vastagon long, így nemigen fordul, majd, ha eldobták (és shortba fordultak). Kérdés, hol húzódik a fájdalomküszöb, ahol szakad a cérna? :)
ez itt ha átszakad 11460 meg se áll
11870 vagy 11720 lesz ma hmm 11800 át kéne menjen ha long
11730 a következő támasz, ott vennék még, éves alj közeleg