Sziasztok!
Köszi. 12.270 valóban meglett.
Tettem is be tegnap oda long nyitási megbízást és így teljesült is.
Sziasztok!
Köszi. 12.270 valóban meglett.
Tettem is be tegnap oda long nyitási megbízást és így teljesült is.
Hát egy nagy gratula a 1270 is pipre stimmelt! Én Hülye meg kiugrottam 20 pip nyerőben , hogy úgy is visszateszteli, de nem!
Igen reális mert a spx 3k ki kéne verje, na a Euwax-ot leszarom innentől,tökig volt véve aljnál minden szinten csak megvették,Balázs Szilárdtól tanultam,de fost nem ér ez se 13k felett van rés,azt betölti
Nem percesen néztem....az a alap beállítása !!! Nekem a investing se mutatja, de amúgy az a cég futtatja mindkét chartot érdekes lenne ha más lenne !!! tradingview
Hú-ha!
2016-tól a legnagyobb forgalmat produkálta a mai nap a DAX!
--------------------------------------------------------
Ma 26-a van.
Szeptember 24.-én 21.02-kor írtam.
Szerinted?
Investingről is leolvashatod a dátumot.
semmi különös benne ...naposan
-----------------------------------------
Pláne, ha percesen nézed!
Dax forgalom tegnapra írtad?? semmi különös benne ...naposan
https://s.tradingview.com/widgetembed/?frameElemen...
Sziasztok!
Talán lehetne 12.300 környéke a iv. hullám és felfelé 12.600 az v. hullám.
Ezzel kész lehetne az 5/3-i hulláma. Onnan le 12.120 környékére az 5/3-ii hullám.
-----------------------------------------------
fibo szintek alapján, ha letörné a 12.300-at!
----------------------------------------------
Még most is ezt várom!
#828134 feketemelos Előzmény: #828132
ekkora nagy mennyiségű short pozi zárása jelentős árfolyam emelkedéssel járt volna.
--------------------------------------------------------
Egy hosszú beírásomban leírtam a technikájukat, hogy ne szaladjon el az árfolyam.
Ha kedved van keresd vissza.
ma este (20) fed kamatdöntés.... előtte páran zárni fognak , ami akár kisebb eladási hullámot generálhat...kamatot emelnek szerintem ami szintén esést fog okozni ...majd később (pár nap? ) letojják az emelést és az ár visszamászhat
lefele a támaszok h4en nálam :12250-300 , 120, 11860
ekkora nagy mennyiségű short pozi zárása jelentős árfolyam emelkedéssel járt volna...főleg ha utána longot nyitnak....inkább valami technikai elszámolásra gondolok , de nekem 8
az nem egy nap