Vesztesek mindig vannak. úgy is kezeld.
"Sajnálom, hogy a DAX kereskedés már szóba sem kerül!"
Hát még mi itt a fórumon, akik minden nap várnánk a reggeli útmutatásod, itinered az aktuális szituáció alapján.
Szóba hoznád ma reggel? :-)
Próbáld nem figyelembe venni ezeket a beszólásokat, kizárni őket. Más fórumokat is szétbasznak a trollok, jó lenne, ha legalább egy nyugis oldal maradna.
Elsősorban a te meglátásaidra vagyunk kíváncsiak, de személy szerint mások ötleteit is nagyon szívesen olvasom , ha építő jellegűek.
Egy nem buli.
Kettő nem humor vagy ferde hajlamúak számára nyitottam a fórumot. Ugyanis, aki ilyenekre jár az tud ilyen diplomata bulikról, és azon a fórumon keressen pártoló tagságot.
Sajnálom, hogy a DAX kereskedés már szóba sem kerül!
annyira titkos a buli, hogy miután beírta ,hogy titkos törölte ...DD)))
Óóó, megint szeptember vége, az éves álarcos diplomata szadomazo party :)
Szia Lenthor, hiányoznak a reggeli elemzéseid. Mit vársz mára?
Mit dolgozol,ha nem titok?
Nem, pedig reggeltől 12120 környékéig jó lett volna. De a munka miatt nem tudtam megvárni amíg teljesen egyértelmű lesz a felfelé fordulás, és tartottam attól, hogy a szűkre (10020 körülre) tervezett stop loss szintemet egy leszúrással kiütheti, így előre nem tettem be megbízást.
Kezd megint elegem lenni abból, ami a részvénypiacokon történik. Igazából jól kereskedni (elegendő ismeret és tapasztalat birtokában) a nagy (és a gyertyák, indikátorok, stb. alapján is), jól látható fordulók alapján, megfelelően beállított stop loss szintekkel, vagy pl. 5 perces TF-en, azonnal reagálva lehet most. A munka miatt ez utóbbit nekem nagy valószínűséggel hanyagolnom kell a továbbiakban.
Ha hasonlóan fog viselkedni a DAX, mint a H4 chartodon 2018.augusztus 17-27 között, akkor kb. a 12160 - 12050 tartományban fog mozogni és a 12040-12060 körüli vétel jó lehet longra.
Ez a hétvégi elemzés (1W, 1D) is összhangban van az általad jelzett, figyelendő 12300 körüli szintre vonatkozóan:
https://www.elliotthullam.hu/dax-hetvege-21/
Az idióta, féreg trump megint okoskodik, mert szorul a hurok a nyaka körül.
A napos fordító gyertya után továbbra is töretlenül halad felfelé.
"
A Kijun ment az árfolyam alá.
ez is megoldás!"
Ahogy tegnap óta az 1H MA100 is: