4 óráson ez a 12.133-as Kijun
Na, ezen kellene átmennie.
világvégét várnak.
--------------------------------------------
Nagyok is olvassák a fórumokat.
Szerinted segítenek a kicsiken, hogy a világvége shortjaik nagy pénzt vegyenek el tőlük?
Számítottam, hogy az 5/2 alja lehet 11.840 is.
Ennek megfelelően volt korábban beragadt shortom a stop elmulasztása miatt.
Vártam-vártam!
Végül a 11.864-es alj segített és pluszban zártam a shortokat.
Most nagyon jól állok és várom a kitörést, de az aljról nyitott longjaimon már tisztes haszonnal stop is van.
Már ezek után csak napizok. Nyitok és zárok nap végén, vagy közben.
Mások szerint elképzelhetetlen, jelenleg. Olvasod te is, hogy világvégét várnak.
Én akarom, gyorsan, hamar, hamar.:)))
...... és talán lehetne az 5/3 megnyúlt hullám "ii" hullámának az alja 12.600-ról a jelenleg a szenvedés tárgyát képező 12.108.
Titokban egy váratlan húzásra számítok!
Nincs semmi alapja, csak megérzés. Tehát nehogy valaki erre nyisson pozíciót! Elég, ha én nyitottam.
Szóval!
Fel kellene mennie vagy 12.600-ig. Talán, lehetne az 5/3 hullámban, ha megnyúlt lesz az "i" hullám. Innen jönne az 5/3 hullám megnyúltjából lefelé a "ii" hullám.
Tudom durva, de hátha.
Szia Lenthor!
Te mit tartasz most legvaloszinübbnek ezzel a szinttel kapcsolatban, illetve milyen váratlan huzásokat fel vagy le irányban és mikorra (még ma vagy a jövö hét elején)?
Sziasztok!
Írtam 12.108 nagyon erős ellenállás.
Valahogyan ezen át kellene vergődni, de nem lesz könnyű.
Már próbálkozik, hátha sikerül.
Az is lehet, hogy most ezen a szinten épít ki egy erős későbbi támaszt, azért várunk.
SP kb felmegy e 2922 ig .....vagy támasz 2888
Nem kényszerít senki, nem kell mindig kereskedni, főleg nem certivel. Attól még lehet igazad. Szoktam mondani amit nem mersz azt muszáj. Szerintem..... certire ez most nem igaz.
Nem vagyok normális , hogy műkedvelő amatőrként most próbálok valamit csinálni.
Csapkodásban nem igazán előnyös a certi, egyelőre a CDF-is hanyagolom, tegnapról még áthoztam, le is zártam. Péntek az pihenőnapom.-
DAXD0914: egyelőre én nem certizek. https://postimg.cc/image/6wxjen9g9/
Igen.
Certim van, nehezebb menedzselni, de próbálom tartani és nem engedni kicsavarni a kezemből.:)
Amilyen pechem van ezt leírtam le fog esni az egész nullába.