Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

DAX

#826670 Maroni 07 Előzmény: #826667

Sziasztok!

Én csak azt tudom , hogy a Lenthor által jelzett szintek nagyon jól teljesítenek azt, hogy nem fordul az a szívatás miatt van!? Szerintem ! De ha valaki beállt 480ra venni volt lehetősége akár 0-ba húzni a stoppot, de ha 30-40 pip stoppal dolgozik akkor sincs semmi gond! Én részemről nagyon örülök hogy ide találtam csak sajnos későn, de jobb későn mint soha!

SP-n látszodott

#826669 TrendMan Előzmény: #826668

Ha a saját elképzelésem után megyek, akkor nem olvasom ezt a topikot.

A legnehezebb dolog két elképzelést összehangolni egy információhiányos közegben.

SP-n látszodott

#826668 sztiv1 Előzmény: #826665

Nekem semmi gondom vele, Néha benézek, attól még nem térek el az elképzelésemtől. Nem szólok le senkit , te is ezt tedd. Menj a saját elképzelésed után és akkor nem kell nézned a "rajzgyűjteményt"

SP-n látszodott

#826667 Lenthor Előzmény: #826665

Kersd vissza!

Mit írtam a 2. hullámról. A legszemetebb mozgás itt van.

Sokan nem is kereskednek itt, mert el hitetik az egyik nap, hogy esünk, majd egy nappal később, hogy felfelé a csillagos ég!

SP-n látszodott

#826664 sztiv1 Előzmény: #826663

Fél szemeddel néha a másik irányt is nézd, akkor nem érhet meglepetés.

SP-n látszodott

#826663 TrendMan Előzmény: #826661

Nem tudjuk kezelni!

Hogyan kezeljünk egy ilyet?

Betegebb, mint a Hasonmás c. filmből a 3 mellű nő!

DAX

#826658 Lenthor Előzmény: #826657

Az i-ii-iii-iv-v. hullám rendben van (én is ezt várom). Még talán az A-B-C hullámot is hajlandó lennék elfogadni.

De, azt, hogy most vagyunk szerinte a 3. hullámban lefelé azt nem!

Akkor a 3. hullámban miért állnánk meg a kis "v". hullámnál az 1. hullám felett?????

Furcsa elemzések jelennek meg és a meleg megtette a hatását!

DAX

#826653 Lenthor Előzmény: #826651

Kaptál is választ.

Nekem hiányzik még a lemenetel legalább 12.027-ig.

Ha nem valósul meg, akkor kisebb veszteség érhet, de csak azért mert egy kicsit feljebb maradt beragadt longom.

DAX

#826652 TrendMan Előzmény: #826651

Egyébként a februári nagy korrekció egy hasonló hétfőről-keddre konstellációban kezdődött.

DAX

#826651 TrendMan Előzmény: #826649

A terveid szerinte egyenlőre lefelé kellene, hogy menjünk.

Ott - ha zaklatottak lesznek majd a kedélyek és majd megnyugszanak - akkor elindulhat felfelé.

Ha viszont itt indul el felfelé, az nem a terveid szerint alakul.

DAX

#826650 Lenthor Előzmény: #826649

Azt is írtam, hogy a 2. hullámban vagy a mi esetünkben az 5/2 hullámban az dönti el, hogy mikor indulunk felfelé, hogy készen állnak-e a nagyok az emelkedésre!

Tegye fel a kezét, aki tudja, hogy a nagyok elkészültek-e már (visszavették a a nagy 4. hullámra nyitott shortjaikat és megnyitották a kellő számú longjaikat a felfelé menetre!!!

Nekem is jól jönne ilyen információ!

DAX

#826649 Lenthor Előzmény: #826583

Lenthor Előzmény: #826578

Sziasztok!

Ne az én tervemet kövessétek, hanem fontoljátok meg a döntéseitek előtt, amit beteszek.

--------------------------------------------------------

Sziasztok!

A döntés az mindig azé, aki vesz vagy elad.

Továbbra is másoljuk a nagy 2. hullámot, de ez nem törvényszerű!!!!

Most lehetünk a váratlan és durva felhúzásnál, amit akkor nem várt egyetlen befektető sem.

A pirossal behúzott irányra ember nincs, aki garanciát vállal. Csak mint lehetőség!!!! De ezt már június eleje óta jelzem!

https://invst.ly/8fz6b

De, az alj továbbra is várat magára. Minimum 12.027-et várok, ami nem jelenti azt, hogy nem mehet 11.950 környékére esetleg 11.840-re.

Ha minden igaz, akkor nagy mozgások lehetnek hónap végén fel-le irányban.

Majd megnyugszanak a kedélyek és elindulhatnánk a terveim szerint felfelé.

dax

#826646 TrendMan Előzmény: #826645

13k már sztornírozva lett, bár valamilyen erős retorikával biztos vissza lehet majd utalni rá.

Utóljára én kérdeztem, hogy nem-e 12.380-ról indul majd oda?

A válasz az volt, hogy az utolsó esély 12.300-ig van, alatta sztornó.

Utána egyből lement 12.100-ra.

---------------------

Régebben volt egy olyan szabály, hogy ha sokáig oldalaz szúk sávban, az általában nagyobb elmozdulást előz meg.

Múlt héten végig oldalazott.

Vajon meddig számít 12.500 környékének?