Egyik elemző tette be, mellyel a lefelé irányt mutatja!
Nem az enyém!
Ezzel szerintem az a baj. hogy 13.400 felett csak a 3. hullám volt és ami megtéveszthetett mindenkit, hogy a 13.600 -as csúcs egy Flat "B" hullám.
Egyik elemző tette be, mellyel a lefelé irányt mutatja!
Nem az enyém!
Ezzel szerintem az a baj. hogy 13.400 felett csak a 3. hullám volt és ami megtéveszthetett mindenkit, hogy a 13.600 -as csúcs egy Flat "B" hullám.
Kaptál is választ.
Nekem hiányzik még a lemenetel legalább 12.027-ig.
Ha nem valósul meg, akkor kisebb veszteség érhet, de csak azért mert egy kicsit feljebb maradt beragadt longom.
Egyébként a februári nagy korrekció egy hasonló hétfőről-keddre konstellációban kezdődött.
A terveid szerinte egyenlőre lefelé kellene, hogy menjünk.
Ott - ha zaklatottak lesznek majd a kedélyek és majd megnyugszanak - akkor elindulhat felfelé.
Ha viszont itt indul el felfelé, az nem a terveid szerint alakul.
Azt is írtam, hogy a 2. hullámban vagy a mi esetünkben az 5/2 hullámban az dönti el, hogy mikor indulunk felfelé, hogy készen állnak-e a nagyok az emelkedésre!
Tegye fel a kezét, aki tudja, hogy a nagyok elkészültek-e már (visszavették a a nagy 4. hullámra nyitott shortjaikat és megnyitották a kellő számú longjaikat a felfelé menetre!!!
Nekem is jól jönne ilyen információ!
Sziasztok!
Ne az én tervemet kövessétek, hanem fontoljátok meg a döntéseitek előtt, amit beteszek.
--------------------------------------------------------
Sziasztok!
A döntés az mindig azé, aki vesz vagy elad.
Továbbra is másoljuk a nagy 2. hullámot, de ez nem törvényszerű!!!!
Most lehetünk a váratlan és durva felhúzásnál, amit akkor nem várt egyetlen befektető sem.
A pirossal behúzott irányra ember nincs, aki garanciát vállal. Csak mint lehetőség!!!! De ezt már június eleje óta jelzem!
De, az alj továbbra is várat magára. Minimum 12.027-et várok, ami nem jelenti azt, hogy nem mehet 11.950 környékére esetleg 11.840-re.
Ha minden igaz, akkor nagy mozgások lehetnek hónap végén fel-le irányban.
Majd megnyugszanak a kedélyek és elindulhatnánk a terveim szerint felfelé.
13k már sztornírozva lett, bár valamilyen erős retorikával biztos vissza lehet majd utalni rá.
Utóljára én kérdeztem, hogy nem-e 12.380-ról indul majd oda?
A válasz az volt, hogy az utolsó esély 12.300-ig van, alatta sztornó.
Utána egyből lement 12.100-ra.
---------------------
Régebben volt egy olyan szabály, hogy ha sokáig oldalaz szúk sávban, az általában nagyobb elmozdulást előz meg.
Múlt héten végig oldalazott.
Vajon meddig számít 12.500 környékének?
Én egyenlőre jól elvegetálok a rózsaszín szemüvegemmel... :D https://invst.ly/8dh4p
Mondjuk ezt jóindulattal sem neveztem volna fordított fej vállaknak 6-8 évvel ezelőtt... :D https://invst.ly/8fxyy Azért a dupla alja még adott.
Lenthor augusztus végéig legalább 12027-et vár ( #826557 ), azt hiszem 430-tól van shortban és valami 12500ra maxolta, de ahogy elnézem a múlthéten betett ichimokuk erősebbek... ( olvas0 1h: https://invst.ly/8envd 4h: https://invst.ly/8enux Kíváncsi leszek mire megyünk vele...)
Nekem nyolc csak mozogjon, mert a múlthét elég xar volt, viszont a mai napot elnézve, egy jó kis bázisépítés lehetett... Akkor viszont go 13000 környéke. Ha jól emlékszem ilyen verzió is volt...
(Remélem túl sokan nem ültek bele a shortba, hogy majd 420-tól esik, max 460-tól, de akár 500-nál is fordulhat, mert igy 550 környékén az már vastag zakó és ha ez csak most lódul meg tényleg 13000-re, akkor az csúnya lekváros bukta lesz)
Aham itt az 530 ...DD))
Mivel lassan minden szint meg lett említve, ezért az elemzés mindenképpen csudálatos.
Visszafelé majd lehet mutogatni, hogy ni csak:
Itt írtam, hogy oda is megy majd!
És tényleg, előbb-utóbb az index minden értéket érinteni fog.
lassan ott vagyunk...DD))
Sziasztok!
12.480-ig lenne hely felmenni, sőt túlhúzással 12.500 környéke is lehetne, de nekem ez már időhúzás jelleget mutat.
----------------------------------------------------------
Sziasztok, jó reggelt!
A iv. hullám felső trendvonalát megnézzük 12.480-12.500 környékén.
Legalábbis megpróbálkozhat vele.
Tudnál ilyen 10.000-es jóslatot linkelni?
Milyen időtávon várják?
Mivel indokolják?
Ezt értem, meg nálam is így néz ki,
A kérdésem csak arra vonatkozott, hogy sima charton vagy log charton érdemes a terndvonalakat behúzni...
mert ha log charton húzod akkor a 2009 óta tartó emelkedés törne 12.100 környékén...
Így nézne ki a nagy 1-5 hullám 2016-os év elejétől!
A dilemma oka, hogy az alsó két fekete trendvonal közül melyik játszik:
Ha a belső, akkor már láttuk az 5/2 alját (és akkor a korábbiak fals leszúrások voltak),
ha az alsó, akkor még le kellene mennie.
Mert ha igen, akkor a tegnap betett fekete vonal szerint is elindulhatott felfelé a "iv" hullám.
Nézzük, hogy lesz-e ereje felmenni 12.380-12.403-ig?
--------------------------------------------------
Volt ereje felmenni!