Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#826083 Lenthor Előzmény: #826082

Most nem működik.

Te is tettél be olyat, ami felfelé irányt jelzett és olyat is ami lefelé irányt!

Hozzá tetted, hogy kivárás!

Az alakzatban (pláne, ha kis tf-en nézitek - amit nem tartok jónak-

nincs lehetőség kivárásra.

Vagy nyit pozíciót az ember, vagy elmulasztja.

Szóval most több alakzat kimarad, mint ami teljesül.

dax

#826082 sztiv1 Előzmény: #826081

Alakzatok működnek most is csak a megfelelő tf en kell keresni és összekell nézni más tf-en is. Ezt csinálom húszon éve BUX hatin anno DAX on is nekem működik. Volt honnan tanulni mit hol kell nézni + indik, mutatják az utat. Aki ismer az tudja, anno napi szinten követitettem éveken keresztül. Kinek ez kinek az.

dax

#826081 Lenthor Előzmény: #826078

Szükségem van egy kis aklimatizálódásra, mert a nap nagy részét szó szerint a napon töltöttem.

Első ránézésre:

12.364 lehetne naposon:

https://invst.ly/89owg

Még mindig van tér és idő augusztus végéig húzni az időt!

A nagy kérdés, hogy megyünk-e 12.100-nál lejjebb?

Nekem még korábbról volt az a 12.027, hát az még lehetne.

De, előbb kicsit felrángathatják, csak az idő múlása miatt.

https://invst.ly/89p7q

dax

#826075 Lenthor Előzmény: #826073

Valamelyik nap be akartam írni, hogy most nem nézek alakzatokat.

Nagyon jók és sok esetben megbízhatóak az alakzatok, de nem nyáron és nem a feltételezés szerinti 5/2 hullámban.

Most időhúzás van. Augusztus végéig szórakoznak velünk.

Vagy véletlenül alakulnak ki alakzatok, vagy szándékosan a nagyok kialakítanak néhányat hátha valaki megpróbálja lekereskedni korábbi tapasztalatai alapján.

És....... a végén nem jön be!

Félreértés ne essék! Szeretem én is az alakzatokat megjátszani, de most nem is figyelem, mert annyi van, mint az égen a csillag és hát nem nagyon jönnek be.

Szeptembertől valószínű, hogy a figyelmeztetéseim között fog szerepelni az alakzatok megjelenése.

dax

#826073 Lenthor Előzmény: #825774
Lenthor Előzmény: #825778

Még a kék trendvonalra lejöhetne!

https://invst.ly/87761

---------------------------------------------------------------------

Sziasztok!

Mai alj 12.383!

Nem voltam gép előtt , ezért 12.400-ra tettem be a shortok zárását.

Hát mit ne mondjak! Jól esett, amikor ránéztem, hogy gyarapodott a számlám.

Ebben is biztos voltam, hogy ide le kell jönnie.

Amiben nem vagyok biztos, hogy a kék vonal 12.255-12-340 környékén lehet. Függ attól, hogy milyen gyors a lemenetel.

Szóval, ami nem biztos, hogy lemegy még a kék vonalig.

Lemehet, de a minimális célt elérte.

12880

#826068 olika78 Előzmény: #826066

Minden segítség jól jön ezekben az őrült időkben.

Pláne egy ősrégi, tapasztalt motorostól.

Apropó Cimballi. Még a fő csapást is nehéz eltalálni, Ad sem biztos benne, hogy lesz e még új csúcs vagy vége a dalnak egy időre.

Pedig ő vágja az elliottot. Lásd az oldalán.

12880

#826066 sztiv1 Előzmény: #826063

Elliott-hoz én nem értek, vagyis azért van fogalmam róla mert Cimballi-nál azért voltam én is anno 2012ben egy tanfolyamon. Én T.a. szerint kereskedem, nekem ez jött be.

12880

#826059 sztiv1 Előzmény: #826055

Majd este ránézek de a mostani állás szerint én biztos nem. Nem maradok le semmiről.

12880

#826058 olvas0 Előzmény: #826055

Lenthor ezt a szintet várta,majd innen fel. Én belevettem de csak keveset. Majd meglátjuk. Nekem nincs ötletem...

12880

#826050 sztiv1 Előzmény: #826049

Finanszírozási költség a hetente történő bázis ár (kötési-korlát ár)módosítás keretében kerül beépítésre . Mint eddig is a nyíltvégű certirészvényeknél alkalmaztak. CFD nél meg ott a napi swap, hosszú távon az sem kevés nagy téttel. FXCM nél 1 hónap után írtózatos összeg tudott lenni. Itt legalább nincs semmi költség (Swap) ahol én vagyok.(DAX határidő) Mindenki azzal játszik ami neki szimpatikus, én mindkettővel játszom ősztől megint+ eurós certi, ha már van a számlámon pénz.