Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#825597 olvas0 Előzmény: #825595

Szeptemberben csorogni fog, sűrűn eljátszotta már ezt velem az elmúlt 15 évben... Egyébként pedig ma betett egy grafikont Lenthor amin 14550-es célár van!!! Lesz mit csináljon majd vadászszezonban... https://invst.ly/843wt

dax

#825595 TrendMan Előzmény: #825588

A korábbi célára emlékeim szerint 11.800-12.040 között lett volna.

Ezt még nem teljesítette vagy én voltam delirium tremensben ez idő alatt.

Másfelől, ha most kitör, akkor mit fog csinálni szeptemberben?

dax

#825588 Lenthor Előzmény: #825584

Hmmm!

Mind a kettőnek van reális alapja.

A gond, hogy a szabályok szerint az 5/2 hullámot teljesítette.

Arra alapoztam, hogy még vissza mehet, hogy:

- nyáron ritkán csinál kitörést

- a 2016-os 2. hullámnál is csinált egy új aljat, pedig ott is elkészítette látszólag a 2. hullámot korábban.

viszont:

- ha elkészültek a nagyok (short zárás és long nyitás) akkor semmi akadálya, hogy elinduljon fel.

Mindenesetre egyelőre a mai napot nem számítjuk, akkor még felfelé kellene mennie mind a két elképzelésnél.

dax

#825584 TrendMan Előzmény: #825577

Köszönjük szépen.

---

Kérlek ne legyél dühös, de egy szubjektív megjegyzés tőlem:

Néhány napja egy másik fórumtárs (talán KB58, de nem biztos) arról érdeklődött, hogy nem lehetséges, hogy már az 5/3-ban vagyunk és megnéznéd-e erről az oldalról is a helyzetet?

Azóta nekem az a benyomásom (lehet, hogy tévesen), hogy arra keresed a bizonyságot, hogy ez tényleg így van, nem pedig a valós helyzetre - ami simán lehet, hogy még az 5/2.

dax

#825577 Lenthor Előzmény: #825576

Lehetséges, hogy a 2. hullámban egy flat "b" hullám kavart meg mindent, mert már elhitette, hogy már a 3. hullámban vagyunk. (magasabbra ment mint az 1. hullám csúcsa)

(pink "a"-nál látszott a 2. hullám korábban, közben még csak a 2. hullám "a" hulláma volt) Utána tetézte, hogy a "b" hullám Flatra sikeredett.

Ilyet, akkor csinálnak, ha át akarnak verni minket. Sikerült!

Ha minden igaz, akkor a Flat "b"-ből a "c" hullám, vagyis a 2. hullám alja még lejjebb is lehet.

Akár 12.440 vagy 12.360 vagyis az 50%-os vagy a 61.8%-os fibo.

Utána már tényleg jöhetne a kitörés felfelé.

Érvényes, ha 12.494 alá megyünk!

https://invst.ly/85uon

Én még kivárok, dupla al…

#825576 TrendMan

Én még kivárok, dupla alj is lehet vagy menekülőre kell fogni.

Tiszta fejjel végiggondo…

#825572 TrendMan

Tiszta fejjel végiggondolva láttunk egy hosszú alsó kanócos 30 perces gyertyát és alattunk van 12.480 körül egy masszív támasz zóna.

Elméletben ez jó alapot teremt egy napközbeni long tranzakcióra.

dax

#825570 diko62 Előzmény: #825565

Egyetértek ! Nekem mint DAX-os kezdőnek nagyon sokat segít, és jelent, hogy közzéteszi meglátásait. A mai világban már nagyon kevés az ilyen ember, aki önzetlenül segít.Így kellene hozzáállni mielőtt elkezdi valaki kritizálni beírásai miatt. Nagyon nagy %-ban eltalálja, hogy merre az arra, úgy h nem Ő irányítja a piacot. A másik, hogy ha valami elfoglaltsága van akkor sem hagy bennünket "magunkra".

Másfelől teljesen lebénu…

#825569 TrendMan

Másfelől teljesen lebénultam, fogalmam sincs milyen irányban kellene most állnom. Mindjárt hagyom az egészet a cylékf ba.

dax

#825565 Macskaegér Előzmény: #825557

Ez a fórum Lenthor munkássága és szorgalma alapján működik. Sokan olvassák, van aki csak tanulgatja és van aki beépíti a kereskedésébe az ötleteit. Ha Lenthor leáll a beírásokkal, akkor a fórum is leáll, ezt mérlegeljétek. Mindenki téved, és vannak hibái is, de ő évek óta küzd és véleményt formál, ez nagyon tisztelendő. Ha valaki jobban csinálja, egy fórum megcsinálása nem nagy ügy rajta, és akkor megmutathatja mit tud. Ha valaki valamit másképpen lát csinálja, előtte a számlája, ha úgy érzi valamit meglátott, vagy felismert írja le, vitázni lehet, csak a stílust válassza meg, érvekről beszéljünk és értékes véleményekről, ez ennek a fórumnak is a célja.

dax

#825562 sztiv1 Előzmény: #825557

Lenthor !! Ne hagyd abba, sokat lehet tőled tanulni. Grat a hozzáállásodhoz hogy megosztod a gondolataid. Én és sokan mások szívesen veszik a fáradságod.

dax

#825558 olvas0 Előzmény: #825557

reggel óta veszed, értem én hogy fáj az esés, de ezért ne engem okolj! Ez a hiszti nem méltó hozzád!

Nem mondtam, hogy nincs esés 538-tól, azt írtam, hogy már 670től is esés van, irány a pince. 850ről pláne, már 500 alatt is volt. nekem az 350 pont. Ha még 440is is lemegy, az meg már 400pont. A pince ára meg a te célárad is 11900! Mi a bajod?

dax

#825557 Lenthor Előzmény: #825555

na én befejeztem!

Ossza az észt 0lvasó!

Írtam, hogy esés 12.538-tól!

Nem!

Írtam, hogy várható egy valós 5/2!

Nem!

Kész!

Dolgozzon most már 0lvasó!

Akkor lehet öt perc alatt a pince és a csillagos ég!

dax

#825555 olvas0 Előzmény: #825518

olvas0 Előzmény: #825516

estére visszatérünk rá szerintem... legalábbis ahogy most kinéz...

-----

Optimista voltam, még két órát sem kellett rá várni és lehet újragondolni...