Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

A portfólió hírgyártók n…

#825148 Fornit

A portfólió hírgyártók nem figyelik a chartokat, száguldásról cikkeznek :)) RSS hírek:

17:28 Száguld Amerika, a befektetők azonban számítottak erre

dax

#825134 Lenthor Előzmény: #825114

Nagy részét zártam a longoknak most 12.872-n.

Ígértem, hogy ma zárni fogom a longokat.

https://invst.ly/83q1x

Majd kiderül, de így sem panaszkodhatom 12.110-ről a legtöbb.

Keveset hagytam még.

Kis shortot is nyitottam innen.

dax

#825120 LBTrade Előzmény: #825104

És még az is benne van a pakliban,ha elkezd esni,akkor biztos kevesebb longot tudnak venni a kisbüfik.Ezért nem áll meg hamar a lefelé.

Talán jövő héten mutat v…

#825118 sztiv1

Talán jövő héten mutat valamit, részemről a kivárás mert vannak nagy kérdőjelek a folytatásról. Margin érdekelne legkevésbé még ha 8 rol kb 160 is lenne 0,01 lot. Napos hétvégét mindenkinek..

dax

#825115 TrendMan Előzmény: #825114

Igen.

Rockefeller idején állítólag amerika 2. leggazdagabb embere azért lett depressziós, mert nem ő a leggazdagabb.

Beteg.

dax

#825114 Lenthor Előzmény: #825113

Ha kő gazdag lennél, akkor Te is figyelnéd, hogy még egy - két követ magadhoz görgessél!

dax

#825113 TrendMan Előzmény: #825111

Szimpatikus ez az index.

Úgy kell érteni, hogy a nagyok figyelik, hogy a kicsit hogy állnak és direkt az ellenkező irányba húzzák, hogy levegyék őket?

dax

#825105 Lenthor Előzmény: #825099

Óvatosaknak nem árt a kivárás, mert ha eldől az irány és az lefelé lesz, akkor is lesz nyereség a shorton. Ha meg áttörné az erős ellenállást felfelé, akkor hosszasan lehetne a profitot bezsebelni.

Nagyobb esélyt adok a lefele irányra.

dax

#825104 Lenthor Előzmény: #825099

Na, akkor gondoljuk át ezt a tőkefedezeti mizériát, hogy milyen hatással lehet a hétfői árfolyamra:

1. Nagyokat nem érdekli, mert rég rossz lenne, ha a nagyok nem tudnának megfelelni a megnyitott pozíciók margin feltételeinek!

2. Ha a lecsökkent margin alapján kényszer zárások lesznek, akkor jó lenne tudni, hogy a kicsiknél megnyitott short vagy long van több.

A mi fórumunk is adhat erre választ, mert azt tapasztaltam, hogy a többség lefelé várja!

Na, most, ha több a megnyitott short és kényszer zárásra kerülne sor, akkor a visszavételek árfolyam emelkedést eredményezhetének.