Oldalunkon a felhasználói élmény javítása és egyes szolgáltatások elérhetővé tétele érdekében
HTTP cookie-kat (sütiket) használunk.
További információk
Köszönöm. Már tegnap lejjebb vittem a shortok visszavételének szintjét 12720-ról 12660-ra a táguló gramofon alakzat alapján.
Nem tartasz attól, hogy mélyebb "korrekció' jön, magasabb szinten és aktuálisak lehetnek azok a chartjaid, amelyek kb. 12000 környékére mutattak (pl. most jön a kb. 10-15%-os korrekció, ha már elkezdték, be is fejezik, pl. az amerikaiak először beadják az európai piacot, aztán amikor ők esnek, akkor olcsóért majd visszaveszik a jóárasított európai részvényeket)?
Lenthor, szerinted meg fogja fogni a 12740 körüli szint. Sok hete már, hogy 12720-ra tettem be minden shortom visszavételét, de tegnap lejjebb vittem 12660-ra, ami kb. a D1 táguló gramofon alakzatod alja. Kezd erősen olyan érzésem lenni, hogy ha már elkezdték a lejtmenetet, ez esetleg nem egy kisebb TF-es lefelé korrekció lesz, hanem egy magasabb rendű esés, pl. a hetes felhő teteje, esetleg alja, mert esetleg a W1 Bollingert is megtolja úgy lefele, ahogy a D1 esetén tette?
Olyan érzésem van, hogy az amcsik beadják pl. a DAX-ot, lenyomják az árát, aztán amikor ők is beesnek a közeljövőben, akkor olcsón visszaveszik mélyről.
innen max pattan egyet hét elején,2765 ig eshet kb usa,25581 a rés alja dowba, ezt mondtam, dax rés meg 12370 körül van ....azt nem biztos betöltjük,innen kéne a 14 k kiverése elméletileg vagy esünk ha nem A pontra havin