Jol gondoltam, hasonlo lett a folytatás, esett tovább a DAX, és Draghi nem tudta lebeszélni az EUR/USD-t (egyelöre).
Jol gondoltam, hasonlo lett a folytatás, esett tovább a DAX, és Draghi nem tudta lebeszélni az EUR/USD-t (egyelöre).
26200 leeshet még dow
Meg valószínűleg tudat alatt az, hogy veszíteni akarok, nem nyerni és ezt tényleg maradéktalanul végrehajtom :-(
De neked az az elképzelésed, hogy nem kereskedsz és azt maradéktalanul végrehajtod.
Akkor pontosítok. Nem az elképzelésemet, mert arra azt mondtad, hogy az az elépzelés, amikor pozícióba is lépsz. Akkor csak azt nem hajtottam végre, amit gondoltam, hogy kellene.
Megint nem hallgattam az elképzelésemre, megérzésemre, de arra sem, amit a charton láttam:
-----------------------------------------------------------
KB58 Tökéletesen és maradéktalanul végrehajtottad az elképzelésedet.
A szokásosnak megfelelően nem csináltál semmit.
Elég nagy valószínűséggel ez lesz, ez a mai nap lehetett ismét egy olyan helyzet, ami alapján ez megint elég nyomatékosan bizonyítva látszik.
És ahogy írod és én magam is így gondolom egy ideje, hogy mentálisan vagyok erre alkalmatlan, mert feszültség alatt elvesztem a fonalat és egyszerűen lebénulok. Viszont továbbra is azt gondolom, hogy ha nem navigáltam volna magam ilyen helyzetbe, ami ekkora feszültséget okoz, akkor nagyobb időtávokon tudnám jól csinálni. Ettől függetlenül, lehet, hogy RESET lesz rövidesen és végre lazítás, mert már tulléptem a magam számára is szabott határidőket arra, hogy eredményt érjek el. Ha azt mondom, hogy elég volt ebből a mazochizmusból, akkor nagyon finoman fogalmaztam.
kizárt , mentálisan alkalmatlan
Felejtsd el a tőzsdét , nem neked való.....ennyi...:(
Megint nem hallgattam az elképzelésemre, megérzésemre, de arra sem, amit a charton láttam:
A trendvonal be volt húzva a chartomon, de a keresztezésekor nem zártam a longjaimat és nem nyitottam shortot:
Például a H5 charton az MA mozgóátlagok, azok keresztezése alapján látszott, hogy lefelé fog menni az árfolyam, aztán amikor először az MA20, majd az MA10 alá esett és az esés felgyorsult, akkor már esélye sem volt emelkedni
Mindezt láttam (vagy a gyors esés beindulásakor idegességemben már nem is láttam, csak megint dermedten néztem) és nem léptem semmit.
Ha azt csinálom, amit gondoltam, hogy a 6 db longomra 13490 alá stop-ot teszek (de persze nem tett, ez is csak terv maradt) és nyitok még egy shortot, akkor ma már eltehettem volna 700-1000 EUR-t.
Daxi, erre tényleg mondhatod, hogy No Comment.....valóban
Most nézem egy 1000pontos esés spx 2754 a napi bolli közepe,ide jöhet le..na a napos trend jelzőm is pont ott van
daxot nem piszkálom még nem ér vmi fontos szinthez,usától elvált kiszámíthatatlan
Hát nagyon hasonlított, túl is tett rajta. És van olyan érzésem, hogy a folytatás is hasonló lesz. Hacsak Draghi holnap nem éri el az EUR-USD paritást....
400esik ki 1h csatornából futuresen,gép húzza
1h renko stop 500volt