Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

Kért linkek

#801832 Spade Előzmény: #801816

jajaja, úgyis van a zoroszlán a tigrincs a farkas a medve meg a csimpánz és az összes területvédő állat is idegen fóbiás, ami nyilván irracionális és nyilván úgy kondícionálták beléjük ezt az irracionalitást, Biztos is h nem a génjeikben van. Ezek a szélesvásznú de debil értelmi szintű malteros dumák (bokros is szokott ilyenekkel előállni) akkora nagy faszságok ...

Kért linkek

#801824 banyaiz Előzmény: #801816

Amcsiknál nézegettem mekkora népbetegség a gyógyszerfüggőség. Milyen durva cuccokhoz hozzáférnek. Mennyien meghalnak évente túladagolásban . Olyan cuccokat kapkodnak be amit házilag simán túladagol és belehal.

Nálunk is jellemző ez, ennyire erős szereket osztogatnak?

Ez csak eszembe jutott most fóbiákról nyugtatók , fájdalomcsillapítók.

Kért linkek

#801816 tozsdenyul Előzmény: #801787

a fóbia irracionális félelem, azaz nem magyarázzák racionális okok...

Egyik terápiás lehetösége a fokozott expozíció :)

Megj.: fóbiát lehet kondicionálni, azaz "megtanítani" valakinek, aki korábban nem rendelkezett vele. Nem is bonyolult dolog. Teszem azt, egy koronagondnoknak sem.

FIGYELEM! FIGYELEM! HIREK ZSIRÁPBÓL! FIGYELEM! FIGYELEM!

#801804 TrendMan Előzmény: #801787

A kifordított ország:

Hírek Zsirápból ... Figyelem, Figyelem

PIZZÉRIA HAJTOTT AUTÓBA!

FIGYELEM! FIGYELEM!

A tegnapi este folyamán újabb különös eset történt a közkedvelt fővárosban.

Miközben egy békés furgon nyugodt tempóban a főúton haladt egy pizzéria fogta magát és belehajtott!

A rendőrség elsődleges vizsgálatai alapján a pizzéria öngyilkoshajlamú, már előző este is próbálkozott, de akkor elvétette a célt és tányértöréssel megúszta.

A pizzéria váratlan tette következményeképpen egy fiatal autó gazdasági totálkáros lett, egy tucat másik pedig koccanásos sérülést szenvedett!

A rendőrség a terrorizmus veszélyét ki tudta zárni, sokkal inkább magánéleti válság állhat a háttérban!

A Mohamed nevü pizzéria, mely Algériából származik szabadlábon védekezhet.

FIGYELEM! FIGYELEM!

HÍREK ZSIRÁPBÓL!

Kért linkek

#801785 Ibiza Előzmény: #801750

butaság..csak a lényeget nem érted..

egy kis kronológia:

Magyarország a schengeni határszél..szerződéses kötelezettsége megvédeni ezt a saját- és eus határt.

Orbán elmondta a parlamentben százezrek tartanak Európa felé.. sokan itt röhögcséltek..ja persze.. Orbán akkor elmondta amit minden normális ember gondol..meg kell védeni a határokat és azonosítás után kell beengedni a jogosultakat.

beszöktek "menekültek" a határ szélén lakók étellel itallal kínálták őket kialakítottak regisztrációs helyeket táborokat a menekülteknek..

a menekültek egyre durvábbak.. semmibe veszik a helyiek tulajdonát munkáját..letarolnak mindent..

jönnek már hamis papírokkal vagy papírok nélkül és ellenőrzés azonosítás nélkül akarnak betörni..és átnyargalni minden szabályt felrúgva az országon..

soroscsicskák mondják..nem baj kell a milliónyi szorgos munkáskéz.. van már tapasztalat..most mennyien is dolgoznak az iparban vagy bárhol?

Merkel azt mondja..jöhet mindenki ellenörzés nélkül.. mondta minden nemzetközi megállapodást felrúgva..és minden felhatalmazás nélkül...jött menekült..gyilkosok martalócok.. terroristá..vallási fanatikusok..deviánsok.. szerencsevadászok.. kialakult egy invázió..

Nem jött be németeknek a dolog..kimazsolázzák a legértékesebbeket..a kockázatosakat és semmirekellőket ide küldenék..nekünk akik elleneztük ezt a megoldást..

Tehát nem a menekültekkel van a gond hanem ezzel a beteg gondolattal kettős mércével...amit értelmes ember nem fogadhat el..és azokkal szar emberekkel van a gond akiknek eszük ágában sincs alkalmazkodni vagy bármilyen kulturális normát elfogadni.. persze erre ráreppennek azok a neoliberális vackok akiknek a káosz és a mocskolás a lételemük.

Kért linkek

#801730 Ibiza Előzmény: #801723

háát akkor biztos így van.. a zalai onlájn is megírta.. gondolom a túristákat is rendszeresen elvitetik rendőrökkel.

Kért linkek

#801723 rbbj11 Előzmény: #801711

"Faragó Renáta szerint újabban az érkezésüket sokszor előre bejelentik, nehogy félreértés legyen az ottlétükből. “Ha gyerektábort szervezünk, akkor bejelentjük a megyei rendőrségnél, hogy érkezik egy menekült csoport gyerekekkel, mert sajnos előfordult már, hogy ránk hívták a rendőröket” – mondta. Ez Budapesten történt, szerinte azért, mert valakiben félelmet keltett, hogy “kendős nők ültek egy pokrócon és kártyáztak”. Hozzátette, hogy korábban ilyen sohasem történt, hasonló tapasztalataik csak az elmúlt időszakból vannak."

http://index.hu/belfold/2017/08/07/a_balatonban_az...

"egy Keszthelyhez közeli településen lévő telken, három, nyaralóként használt faházba a nyáron és a következő hetekben Magyarországon törvényesen tartózkodó, már oltalmazotti státuszban lévő menekültcsaládokat fogadna. A Zalai hírlap onlinemegpróbálta felkutatni a helyet, és környékbeli polgármestereket kérdezgetett, akik a hír hallatán felháborodva nyilatkoztak, hogy

minden törvényes eszközt bevetnének, hogy megakadályozzák ezt."

http://index.hu/belfold/2017/08/04/menekult_nyaral...

Szóval kételkedsz. Hát j…

#801717 MGHUN Előzmény: #801710

Szóval kételkedsz. Hát jó, ahogy akarod. Nem véletlenül a magyar zászló a profilképem, nem gondolod? Nem minden 16-08 éves egy kis gyökér, aki mindent összebeszél, aztán valami teljesen mást csinál. Ez nem általánosítás?

NémetO.-ban és Angliában…

#801716 Ibiza Előzmény: #801710

NémetO.-ban és Angliában is u.olyanok az indiaiak...nincs előrébb.. vagy magasabb fizetésért édibédi lesz az indiai? vagy csak ha külföldre kerül valaki érdekes módon azonnal tudja a dolgát. Az Angliában dolgozóknak hirtelen nem lesz gond ha 3 másik emberrel (2pakisztánival 1 lengyellel) lakik az alagsorban.. és végig kell dolgozni a műszakot..rájuk szólnak ha hosszabb a cigiszünet..

vendéglátás

#801713 prfecó Előzmény: #801708

Nem akarom fiatal kollegát elkeseríteni , de bármilyen iskolát elvégezhetsz , ilyen mentalitással örökre komi maradsz.

Én pl . indiai csoportok esetén megtanultam 10 féle nan és chutneyt , mert ez volt az igény. Viszont nem is csálinger lettem , pont az ilyenek miatt és nem kellett a svájci vendéglátó elit egyetemre járnom.

ne legyél már ovis.. nem…

#801712 Ibiza Előzmény: #801708

ne legyél már ovis.. nem olyan bonyi..azt mondtam elvállaltad..mindegy mi az oka..ha elvállaltad csináld.. kötöttél egy kompromisszumot... és még fogsz is sokat kötni az életedben..

nem tudok arról a menek…

#801711 Ibiza Előzmény: #801706

nem tudok arról a menekült státuszú emberek ellen uszítottak volna... valami linket tegyél már mellé..

mert gyerek vagy azt gondolod, hogy ha horogkeresztet látsz azt a csúnya fasiszták rajzolják.. lehet nagyonszeretnék az érdekeltek..és ezért türelmetlenek.. maguk rajzolgatnak ha már ilyen birka ez a magyar.... a magyar ember vendégszerető..de bizony elvárja a vendég vendégként viselkedjen..

itt Budapesten senki nem bántja az idegent..senki.. nyugodtan flangálnak négerek..akár fehér nővel is.. kipás varacskos zsidók.. kendős lánykák.. rengeteg külföldi..spicces angol és német lánykák egyedül sétálnak haza.. ezt nem tudnák megtenni saját hazájukban..

A kormány -megjegyzem helyesen- az ellenőrizetlen beengedés ellen volt és van.. amikor hamis papirokkal érkezők követelőznek..

Azt mondják, a menekülők praktikusan a saját hazájuk közelében kapjanak menedéket..és ha megszűnik a menekülés oka akkor mehet haza..

Németeknél regisztrálnak embereket..elmennek..számlára kapják a zsetont.. és többet nem látják őket..olyanokat is elengednek akik menekültstátuszát visszavonták.. olvastam a regisztrált menekülők nagyobb részét nem tudják merre jár..

Igen és a koszos soros meg a bandája anyján kisérletezzen.. vigye a terveit a kibucokba..

"ellenére én nem leszek …

#801710 Koffein Előzmény: #801708

"ellenére én nem leszek kivándorló"

jó olvasni, erre emlékezz akkor is, amikor a barátaid németo.ba, angliába fene tudja hol tolják a szakmát, és annyit kapnak havonta, amennyit te évente keresel... :)

Errő a kurvás témáról is…

#801708 MGHUN Előzmény: #801703

Errő a kurvás témáról is lehetne egy témát indítani, mert őszintén nem értem, hogy egy kurva hogyan lehetne normáli szülő, de mindegy.

Másrészt szerintem nem kiveséztük, hanem te nem érted a helyzetet: Ha nem csinálom a pincérkedést, akkor nem tanulhatok tovább az intézményben, ami az egyetlen olyan névvel rendelkező intézmény, aminek hallatán minden munkahelyen előnyben leszek részesítve, és ez által van esélyem, hogy ne egy lacikonyhán rohadjak éhen. Ha én nem nyelem le, hogy év közben megváltoztatják az adott szakképesítést, és engem most bebasznak valahova pincérnek, mert kell az olcsó munkaerő, akkor nem mehetek tovább a következő tanévbe. 4 év elvégzése után az eredeti szakács és cukrász képesítés helyett pultos szakképesítő lapot kapok 4 év komoly pincéképzés és gyakorlat után. Érted már?

Eléggé jól keveri a ZSidesz a szart a közöktatásban is. Sajnos ez így van. Úgy kevernek kavarnak mindent, ahogy akarnak, le van szarva, mi volt az eredeti terv. Ez megalázó, és idegesítő is egyben. Ezért mennek el a magyar fiatalok külföldre. Ennek ellenére én nem leszek kivándorló, akárhány indiainak is kell az idegesítő szokásait elviselnem.

akkor ennek analogiajara…

#801706 rbbj11 Előzmény: #801703

akkor ennek analogiajara: ha már megadta menekült státuszt a magyar állam, akkor csinálja rendesen! Segítse az integrációt és ne hagyja szó nélkül hogy néhányan polgármester minosegben kikelnek balatoni strandolás ellen! Egy magyar se vesse meg őket, ha elhaladnak mellettük. Nem kell a cirkusz a kormánypárti mediabol és a heccelés a már hivatalos statusszal rendelkezok ellen!

Ne legyen neked se kettős mércéd: amit pincertol elvársz, azt a szolgáltató magyar államtól is várd el!