Legjobb fundás papírok egyike: https://www.bet.hu/newkibdata/124367973/ANY171120Q...
csak nem kellene annyit skalpolni, csak ide beleülni... Mennyivel egyszerűbb :)
Legjobb fundás papírok egyike: https://www.bet.hu/newkibdata/124367973/ANY171120Q...
csak nem kellene annyit skalpolni, csak ide beleülni... Mennyivel egyszerűbb :)
Unalmas, de dolgoznak, viszik a cég jó hírnevét a világba :)
szépen beszórhatnák. :) unalmas papír,mindenki lölőbe, majd én veszek :)
Nálam ma reggel jelentkezett, vicces azért, pénzforgalmi naplóba 5ét ír, de tegnap du még nem volt a számlán... :)
nektek megérkezett az oszti? vagy ez az áldott kbc megvárja a t+3 napot... habár ezidáig napra pontosan jelentkezett az oszti...
Ja, de ha jól tudom, akkor azért híres Lézer Jánosunk is taszajtott egyet rajta, egyem a szívét, amikor Hódmezővásárhely sem fizette ki őket.
De azért én is hülye voltam, hogy a nagy zuhanásban sem adtam el. Most a nyereségeim ellentételezésére használom és el is fogy majd kb. 20 év múlva...
emlékeim alapján, a hitelesség nálam ott kezdett elúszni, amikor romániába felmondták az első szerződést, ekkor még rfv volt és ment a felduma...
Már miért? Az RFV jó és hiteles cég volt addig amíg nem lett belőle Estar...
Azért, ha lehet ne hasonlítsuk rfv-t a nyomdához. A vezetőség átláthatóan végzi a munkáját, értéket teremt, amíg az rfv meg se próbálta (na jó csak látszólag)...
Az RFV-vel azért nem jó összehasonlítani, mert ott én pl. ragaszkodtam hozzá még akkor is amikor esett mint a kő, szrencsére ez a Nyomdánál nem így van!
Köszönöm, én is ebben gondolkodtam. Csak nehogy egyszer úgy járjak, hogy nagyon ragaszkodom hozzá. Lásd RFV...
gratulálok hozzá, választási év jön, jó lesz...
Én visszavettem 1341-en. Persze lehet, hogy elkapkodtam, de 1-2% ide-oda, nem érdekel.
Szerintem erős lenne, ha lemenne 1200-ig, de menjen, akkor veszek még. Kicsit több, mint 1 év alatt 2x osztalék, meg közel 25% árfolyamnyereség nem volt rossz eredmény, elégedett vagyok vele.
Most h lekerült az oszti, reméljük az elkövetkező hetekben lenéz 1200ig
Erre azért nem számítottam, hogy 1450-et ostromolni fogja oszti előtt.
Apropó, idén melyik napra esik az utolsó osztalékos kereskedés?