Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Bonyi? Nem 2.

#796431 Ibiza Előzmény: #796424

nincs kedvem..dolgozz egy kicsit..

annyit várj el másoktól..szdsz-esen kinyilatkoztatsz de a linkek rendszerint lemaradnak..

Bonyi? Nem 2.

#796424 tozsdenyul Előzmény: #796416

Szóval, gugli a barátod, de egy körözéshez sem tudsz linket adni, tigrincs? Izé, már megint lenyügöztél :)

sztárnyugdíjak..ja

#796421 Ibiza

http://www.origo.hu/gazdasag/20170526-a-szocializm...

nem egészen így volt..van némi rálátásom.. bejelentve minimálbérrel voltak..de zsebbe kapták a gázsit.. kp-ban minden este.. ismerem kicsit ezeket a dolgokat.. Korda panaszkodik kevés a nyugdíj de valahonnan épített egy villát..és nincs egyedül.. 5-20ezret kerestek egy egy éjszaka..amikor egy havi átlag fizetés volt akkor 8-10ezer..Béke szálló stb.. paudicsot láttam egyszer ott ,egy pávatoll volt a seggében.kuplézott a irányultaknak... később 100ezer volt egy koncert.. sika kasza lécnek hívták.. lenyomtak 3-4et egy nap...egyikről rohantak a másikra..volt olyan rendőri biztosítással száguldottak a következő koncertre.. sokan kártyáztak járták az éjszakát.. fészek klubban mulattak..most meg nyafognak a tücskök..

lmp a zöld párt..és a többiek

#796420 Ibiza

Csak érdekesség képen LMP nem tiltakozott túlságosan a klímaegyezmény miatt.. a kormányra lőcsölte a feladatot "chmuck Erzsébet, az LMP frakcióvezető-helyettese azt közölte: pártja nyilvános levélben szólítja fel Áder János államfőt és Orbán Viktort, hogy kérjék fel a klímaegyezményt aláíró országok állam- és kormányfőit, közösen gyakoroljanak nemzetközi nyomást az Amerikai Egyesült Államok elnökére." nyisson újabb frontot a kormány..:) semmi tiltakozás az usa követsége előtt?

momentumról nem hallottam ennek kapcsán..sőt a greenpace aktivisták is nagy kussban vannak.. vajon méé.

Bonyi? Nem 2.

#796416 Ibiza Előzmény: #796410

franciáknál angoloknál íreknél olaszoknál és nálunk volt ellene eljárás..(a francia itélet fájt neki a legjobban) ázsiában sem volt szivesen látott..utána nyalizott az embernek..tán maláj csókának.. az megbocsátott neki.. emlékeim szerint olaszoknál volt valami olyan Rómában elfogatóparancs ellene.. oroszoknál is van pár éve.. usában most tólják..nem tudom mi évült el mi él..

Ha jó a memóriád emlékezhetsz a híradókban volt..pénzügyi találkozó volt.. és mondták soros nem ment el az ellene fennálló kőrözések miatt.. annyira nem követem.. de megragad ha olvasom..

már írtam..zseni a faszi de egy szarzsák nekem.. nem az a gond vele saját világkpe van..hanem erőszakosan terjeszti..befolyásolja az életed..nem opció..hanem zsarolás és nyomásgyakorlás.

angliában franciáknál és magyarországon élt..és ezeket támadta be..ami elég érdekes

Ajánlanám neki XVI. …

#796415 banyaiz Előzmény: #796408

Ajánlanám neki XVI. Lajos feleségének az életét tanulmányozásra. Ő jut róla eszembe csak mellette volt legalább egy Mária Terézia aki próbálta kordában tartani , nem sok sikerrel. :)

Tímeát sem lopnák el vszínűleg az eszéért ebben is hasonlítanak.

Bonyi? Nem 2.

#796413 Koffein Előzmény: #796412

na nem interpol féle körözésről van szó, mint ami volt hernádira, hanem vérdíjat tűzött ki a fejére, ha fülöp szigetekre menne...

ha jól emlékszem angliából kitiltották anno, a parádés font elleni támadás után, de már újra mehet... :)

Bonyi? Nem 2.

#796412 tozsdenyul Előzmény: #796411

persze, csupa fantasztikus rezsim johet szoba

Dutertehez van linked? a körözéshez csak :)

Szerk.: nekem a gugli nem dob ki semmit, csak azert kerdezem, illetve valamit igen, de az pont masrol szol :)

ugy tunik tigrincsnek nagyobb baratja, mint nekem

Bonyi? Nem 2.

#796411 Koffein Előzmény: #796410

Segítek tigrincsnek, legutóbb Duterte adott ki körözést Soros ellen. Nem kommentálom...

Tegnap sétálok Pesten, e…

#796408 KawaBazsy

Tegnap sétálok Pesten, eccer csak hallok egy sportkocsi hangot a Bajcsyn. Odanézek, egy nyitott, bugyikék Lambo Hurracan volt. Le is akartam fotózni, de nagyon takarta a többi kocsi.. Erre most mondják a híradóban, h a Vajna (Palácsik) Tímea volt az.. Nemrég olvastam, h a kaszinó koncesszióból Vajna csak tavaly 6.5 milliárdot keresett, úgyhogy van miből. Ennek nagy része persze azonnal ment offshore számlára. Gondolom a Fidesz fanok szerint ez nem lopás, s fel sem merül bennük, h ez állami bevétel is lehetne..

Bonyi? Nem 2.

#796404 KawaBazsy Előzmény: #796401

Jah, ok. Télleg bátran nyomták lefelé a kamatot. De ezt sem azért, h nekünk jó legyen, hanem hogy függetlenedjenek a különböző, nyugati szervezetektől. Merhogy azok beszólnak, ha nem megy a demokrácia.. Cserébe inkább a ruszkik felé nyitnak, feléjük adósodnak el, akik ez utóbbira nem igen allergiásak.

Bonyi? Nem 2.

#796403 banyaiz Előzmény: #796382

Bokros nem vérbeli politikus. Nem az ő szakterülete ez a kevés szótagos lebutított politikusi világ. Nem testhezálló ez neki, hagynia kell ezt a vonalat. Arra kihegyezni a dolgot , hogy a minőséget nem kell túlfényezni, meglátszik az magától is. Gyémántot nem kell túlragozni, szépen csillog az alapjáraton is.

Kontrasztnak tökéletes lenne a parlamentben. Sajnos ő is próbálkozik ezzel a számára nem testhezálló típusú politizálással is.

Ha magát tudja adni akkor sikeresebb lehet ebben vsz. Kompromisszum nélkül magát tudja adni ebben a TV shop , Mónika show világban arra ilyesmire fogékony emberek felfigyelnek. :)

Ezért szoktam emlegetni , hogy jó választás.

Arra kontrasztra építeni ami egy legalább alap szinten gondolkodó ember és a ma nálunk zajló politikai szint között van. Önmagában egy orbáni kommunikációs színvonal erre nagy lehetőséget adna neki. Mivel az annyira mélyen van, hogy egy napközis gyerek is Einsteinnek tűnik mellette. Ez egy lehetőség lenne neki vsz, ha erre hegyezné ki a dolgot. Legalábbis arra egy lehetőség bejusson a Parlamentbe. Lehet, hogy most csak arra játszik valamilyen szövetséggel bejutni, és akkor jobban meg tudja mutatni magát. Nem lenne baj mert kell a minőség is azért oda. :) Sok féleszű között , hogy a gonosz Brüsszel , és ki a nagyobb hazaáruló aki megszavazza a letelepedési kötvényt vagy aki nem . Ez a politikai közbeszéd szintje napjainkban. Ehhez képest mondom egy napközis aki most tanul számolni és olvasni egy fénylő csillag, nem egy Bokros. :)

Bonyi? Nem 2.

#796402 Ibiza Előzmény: #796393

ne maszatolj.. tudod jól nem igy volt..

ha törvényes lenne nem lennének kőrözések ellene..

befolyásolta vagy sem a piacokat soros? mert ez az ami tilos.. meg is büntették sok országban..

legutóbb is kapot MO.-on büntit..azt mondta a takony..őőő ő nem is tudott róla..meg anyád..

Bonyi? Nem 2.

#796401 Ibiza Előzmény: #796399

EU pedig felemelte.. és emlékezz az első matolcsis kamatcsökkentésre.. 500Ft lesz az eur..senki nem ad hitelt.. államcsőd..stb stb.. ráadásul nem csak a politikusok nyomták..hanem "komoly" gazdasági szereplők.

Kormány megoldotta..eladósítás nélkül..tetszik nem nekem ez nagy piros pont.. a fidesz 51% pozitív értékelésének a nagy része a gazdasági rész..

bonyi? nem. 1.

#796400 Ibiza Előzmény: #796398

nem egyikből fakad a másik.. látod..ezt nyomják a fejekbe.. nem véletlen..mondtam rengeteg kísérletet végeztek ezzel kapcsolatban.. attól még lehet mumus soros, hogy a fidesz meg pöcs..és soros sem a fidesztől lesz szent.. pedig ezt játszák.. ezt akarják elérni..ne legyenek fix pontjaik az embereknek.. minden relatív legyen..ha van egy stabil értékrended akkor ahhoz mérsz.. ezt nem akarják..

Persze..fidesz is kihasználja a kommunikáció lehetőségeit.. hatalmi technikákat..

de látnod kell nagy erők vannak az emberek megosztására.. ez nem véletlen..

A mai politikai paletta kuka.. az összes szart el kellett volna már kergetni..fideszestől orbánostól.... de nem sorosjugentek kellenek a helyükre hanem hiteles, hazájukat szerető emberek (mármint Magyarországra gondoltam) .

na megyek..

Bonyi? Nem 2.

#796399 KawaBazsy Előzmény: #796391

Itthon kb 2008-2014ig volt a válság. A kamatcsökkentés lehetősége meg következett a kilábalásból, más mindenki ezt csinálta, Usa pl majd 0-ra.

bonyi? nem. 1.

#796398 KawaBazsy Előzmény: #796389

Izé.. én nem mondtam, h Soros nem próbálja meg befolyásolni, a szája íze felé terelni a dolgokat. Ahogy mondjuk a legtöbben, pl a Fidesz is. De az nem igaz, h Soros a mumus, a Fidesz meg a szent, aki majd jól megment tőle.