Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

te voltál a hülye kispaj…

#786248 tozsdenyul Előzmény: #786245

te voltál a hülye kispajtás, mert megint gondolkodás nélkül nyaltad be a napi adagod, meg a mai napra való rasszista, mert éppen konkrét alap nélkül a rossz etnikumon fortyogtad ki magad

Ennek térnyerését látjuk, maki, jó lenne ha az énfajta, várjunk mielött lincselünk hozzáállásom terjedne, egy kis tiszteletlen racionalitás, de hiába, mikor Isten az észt osztotta, négyszer is sorba álltál, de mindig pont nálad fogyott el a készlet...

Nem ragad rád sehogyse.

a tefajta álliberális, é…

#786245 Ibiza Előzmény: #786235

a tefajta álliberális, értékeket, hagyományokat semmibevevő, tiszteletlen paraziták térnyerésének az eredményét láthassuk..

re

#786244 tozsdenyul Előzmény: #786242

1. Áruld már el, hogy még hányszor kell leírnom, pl neked, hogy a migránsokat szerintem nem kellene ily módon befogadni, hányszor írjam le, hogy föleg muszlimokat ne - hogy te is megértsd? Minimum három alkalomra emlékszem.

Vagy a Merkel elkúrta volt többértelmü?

2. Mi köze van a fentieknek ahhoz, hogy idönként felhívom a figyelmet, amikor lyukra futtok, és információ hiányában, elöítéletek mentén téves célpontra pörgetitek fel a gyülöletspirált?

re

#786242 Spade Előzmény: #786235

Na de áruld már el nyuszi ha már olyan okos(kodö) vagy mennyiben lenne más a helyzetünk ha befogadtunk volna tegyük fel 1 milla migránst és itt figyelnének, mondjuk a fele a keletiben meg a nyugatiban ? Akkor szted nyilván elkerülnénk a kataklizmát ,. nem ? Egy lófaszt, csak felgyorsítanánk.

Már bocs, de szerintem …

#786236 tozsdenyul Előzmény: #786229

Már bocs, de szerintem senki nem mondta, hogy nem lehet véleményed, csak érdeklödtünk, hogy miért muszlim / migráns?

Ha meg tévesen jutottak páran ilyesmire, akkor talán jogos a dolog.

És ha meg akarod beszélni, szerintem ott kezdödne, hogy a pc is hadd mondja el az ö oldalát.

Dutertéhez két dolog kell, Merkel és Habony. Ha érted, mire gondolok.

svetoslav stoykov vazze …

#786235 tozsdenyul Előzmény: #786234

svetoslav stoykov vazze

Tipikus muszlim migráns név

Nem a keresztények elleni gyülölet süt, hanem az eszetlen gyülölködök iránti sajnálat, mint pl te, és hogy mindez hova vezet

Mert nem fekete -fehér ez, egyik oldalon ott van a Merkel elkúrása, a másik oldalon meg a gyülölködök, mint te

A kettö együtt fog majd robbanni...

a hozzászólásokból süt a…

#786234 Ibiza Előzmény: #786222

a hozzászólásokból süt a keresztények elleni gyűlölet..minden jó ami a keresztény kultúra ellen megy.. és főleg ami a zorbánot bosszancsa..

Emberi nyomorultak meglepő módon csak euban és főleg Mo-on vannak...

A barátságos és békés israelben erről szó nincs ahol gyerekek kődobáló kezét törik el széparcú bátor katonák..(vs a mi kődobálóink védelmében tett megmozdulások)vagy fognak belőlük egyet és az autójuk motorházára bilincselik ne dobálják őket a többiek.. de a palesztín házak lerombolása..családok kiirtása.. és a helyükre zsidó telepesek telepítése is a helyi folklór része.. mindez az ensz határozatok és minden józan ész és emberi humánum ellenére..az a nép teszi aki fasizmusról és antiszemitizmusról akarja kioktatni a világot.. ez a zsidó vallás cionista ága.. nem véletlenül az israeliták nagy része utálja ezeket.

Az israeli és amerikai 6m-es kerítés is a népszokások része.. az osztrák is csak a kaput tarcsa.. csupán a magyar kis csirkeháló lett a fasiszta

És az sem okoz gondot israel kijelenti nem fogad be migránsokat mert nem akarja megváltoztatni israel zsidó jellegét.. a még is csak beszökőket koncitáborokba zárták..

De a világban az sem okoz gondot amerikai katonák a kollektív bűnösség elve alapján mészárolnak embereket..

Valahogy nem jön össze az agyakban, az amerikai megszállások és az ottani agresszió okozta politikai vákumok teszik ingataggá a közelkeletet...terheit pedig eura lőcsölik

Az fogalmakat is keverni kell.. a menekültet..a jobb élet reményében vándorlókat.. a vallási fanatikusok térnyerését..

Hát igen.. de kilógnak a paták.

én nem ütök senkit, csak…

#786229 Koffein Előzmény: #786226

én nem ütök senkit, csak látom, hogy lassan senki nem mer egy témát megvitatni, inkább csendbe marad, mert fél, hogy következménye lesz... megpecsételi a közösség... be van oltva mindenki, hogy face to face nehogy megsértsen bárkit is, a muszlimokat, cigányokat, nőket, zsidókat, melegeket fene tudja milyen csoportot, mert ha kimondod, amit gondolsz, mert megakarod vitatni az álláspontodat, akkor rasszista vagy... benne marad az emberekben a feszkó, jönnek a pártok, habonyi féle tanácsadók, akik monitorozzák az emberek óhajait, sóhajait, arra reagálnak, hogy mi ép a trendi a twitteren, fb.n, fórumokon, címszavak, nesze egy csont, rágd csak... majd egyszercsak leszáll közénk az európai duterte oszt csodálkozni fogunk, ha legálisan gyilkoljuk egymást... és miért? a ki nem mondott szó miatt...

Ja, ki lehet tenni az it…

#786226 tozsdenyul Előzmény: #786223

Ja, ki lehet tenni az itt üsd a pc bandát táblát is :)

Mindenki üt majd mindenkit, jó is lesz az.

Arra mondtam ezt Koffein…

#786225 banyaiz Előzmény: #786187

Arra mondtam ezt Koffeinnek, hogy ő a gonosz migránsokat gyanította az eset mögött úgy vettem ki a szavaiból. Rendőrségi gyanú szerint pedig egy bolgár volt. Nem voltam PC az ügyben mert vallást is belekevertem.

Hatással van az emberre tudat alatt is a világvége buli hangvétele. Ha akarja ha nem ragad rá valami "okosság". :)

De hát ez volt az én mondandóm amit ki akartam hozni belőle. Nem a gonosz keresztényezés, vagy muszlimozás vagy bármi.

Sok dolgom nem volt a re…

#786224 banyaiz Előzmény: #786175

Sok dolgom nem volt a rendőrséggel szerencsére, tanúként hallgattak ki egyszer , és egyszer feltörték az autómat akkor feljelentőként, vagy károsultként.

Hát ebből a szerény kis tapasztalatból azt szűrtem le sok minden előfordulhat egy egy nyomozásuk során. Bármi és az ellenkezője is.

Banális kis esetem mikor kocsim ablakát benyomták kiemelték pénztárcát , iratokat. Felvették a jegyzőkönyvet, aztán később kaptam példányt. A bűnjelek 2 db irattárca , pénztárca ezeknek a jellemzőit megadtam. A jegyzőkönyvben 1 eltűnt brifkó szerepelt az se egészen úgy ahogy én azt leírtam, vagy ahogy kinézett. :)

há hogyne tartanánk a me…

#786223 Koffein Előzmény: #786222

há hogyne tartanánk a menetrendet... köszönd a pc pártolóknak...

sajna egyre többen vannak, bele van kódolva a rendszerbe, irány 3ik vh...

a topik címéböl csak a z…

#786222 tozsdenyul Előzmény: #786187

a topik címéböl csak a zsigeri migránsgyülöletre lehet tippelni, de ki lehet tenni, az itt gyülöljük a muszlimokat táblát is

Tartjuk a menetrendemet, az élen a várható emberi nyomorultakkal...

Lesz itt sok minden még, a java hátra van.

és már feltételezi nem i…

#786187 Ibiza Előzmény: #786175

és már feltételezi nem is muszlim volt..már már kimondva..keresztény kutya volt.

aham, majd kiderül :)) a…

#786175 Koffein Előzmény: #786162

aham, majd kiderül :))

azért nem tartod egyáltalán furcsának (tudom, tudom, te nem tartod furcsának), hogy a rendőrség a seggén ül, mindaddig, amíg a média fel nem kapta a videót, majd tökös üzletemberek vérdíjat tűztek ki a rugdosó fejére, egy pár napra rá kijönnek olyan hírek, hogy bolgár és egy két barátját most sikerül lekapcsolni, csak a rugdosó nincs meg, mert megszkött... hihető... :))

Ahogy nézem most a hírek…

#786162 banyaiz Előzmény: #785835

Ahogy nézem most a híreket kiderült egy bolgár volt. Bizony , bizony lehet , hogy nem is volt muszlim. Az Isten állatkertje hatalmas , nincs valláshoz kötve feltétlenül, vagy bevándorláshoz, migrációhoz, meneküléshez.

Ha netán valami afgán, szír frissen érkezett lett volna a világvége buliban már ez menne napi 24 órában a képernyőn. :) Micsoda állapotok vannak Germanyban , menekülés ki merre lát.

Ilyen ez a mami, meghívt…

#786101 Koffein

Ilyen ez a mami, meghívta ezeket az ifjú dokikat, most meg hazaküldi őket... rossz rossz nagyi... de hát, a közelgő választás nagy úr, kell valamit adni a népnek, hogy ne háborogjon...

Ez valami olyan divat le…

#785953 banyaiz Előzmény: #785835

Ez valami olyan divat lehet mint azzal szórakozás ki tudja leütni a szembe jövőt gyanútlan polgárt. Egy ütéssel, vagy hatékonyabban stb.

Az ilyen humoros srácoknak egy Gál Iván szerű figura kellene mint nevelőtiszt. Nem tudom él e még. Nem PC volt a működése finoman szólva, de lehet vannak esetek akiknél hozná az eredményt a "munkája", már lehet a megjelenése is elég lenne ha hangosan rákiabálna . :)

Nem is tudom hányszor fokozták le erőszakos fellépésért, nem PC korszakban is.

Ilyenek rémlenek egyik eset mikor egy építő brigádot szétvert egyedül vasrúddal amit tőlük vett el, mert beszóltak valamit. :) 190 +-os 120+ testsúly karatebajnok stb. Legendás figura volt a rendőrségen belül.

Na jó hát mai rendőrségnél nem sokáig lenne szolgálatban. De néha reaktiválása lehet hasznos is lehetne.