Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

Arra mondtam ezt Koffein…

#786225 banyaiz Előzmény: #786187

Arra mondtam ezt Koffeinnek, hogy ő a gonosz migránsokat gyanította az eset mögött úgy vettem ki a szavaiból. Rendőrségi gyanú szerint pedig egy bolgár volt. Nem voltam PC az ügyben mert vallást is belekevertem.

Hatással van az emberre tudat alatt is a világvége buli hangvétele. Ha akarja ha nem ragad rá valami "okosság". :)

De hát ez volt az én mondandóm amit ki akartam hozni belőle. Nem a gonosz keresztényezés, vagy muszlimozás vagy bármi.

Sok dolgom nem volt a re…

#786224 banyaiz Előzmény: #786175

Sok dolgom nem volt a rendőrséggel szerencsére, tanúként hallgattak ki egyszer , és egyszer feltörték az autómat akkor feljelentőként, vagy károsultként.

Hát ebből a szerény kis tapasztalatból azt szűrtem le sok minden előfordulhat egy egy nyomozásuk során. Bármi és az ellenkezője is.

Banális kis esetem mikor kocsim ablakát benyomták kiemelték pénztárcát , iratokat. Felvették a jegyzőkönyvet, aztán később kaptam példányt. A bűnjelek 2 db irattárca , pénztárca ezeknek a jellemzőit megadtam. A jegyzőkönyvben 1 eltűnt brifkó szerepelt az se egészen úgy ahogy én azt leírtam, vagy ahogy kinézett. :)

há hogyne tartanánk a me…

#786223 Koffein Előzmény: #786222

há hogyne tartanánk a menetrendet... köszönd a pc pártolóknak...

sajna egyre többen vannak, bele van kódolva a rendszerbe, irány 3ik vh...

a topik címéböl csak a z…

#786222 tozsdenyul Előzmény: #786187

a topik címéböl csak a zsigeri migránsgyülöletre lehet tippelni, de ki lehet tenni, az itt gyülöljük a muszlimokat táblát is

Tartjuk a menetrendemet, az élen a várható emberi nyomorultakkal...

Lesz itt sok minden még, a java hátra van.

és már feltételezi nem i…

#786187 Ibiza Előzmény: #786175

és már feltételezi nem is muszlim volt..már már kimondva..keresztény kutya volt.

aham, majd kiderül :)) a…

#786175 Koffein Előzmény: #786162

aham, majd kiderül :))

azért nem tartod egyáltalán furcsának (tudom, tudom, te nem tartod furcsának), hogy a rendőrség a seggén ül, mindaddig, amíg a média fel nem kapta a videót, majd tökös üzletemberek vérdíjat tűztek ki a rugdosó fejére, egy pár napra rá kijönnek olyan hírek, hogy bolgár és egy két barátját most sikerül lekapcsolni, csak a rugdosó nincs meg, mert megszkött... hihető... :))

Ahogy nézem most a hírek…

#786162 banyaiz Előzmény: #785835

Ahogy nézem most a híreket kiderült egy bolgár volt. Bizony , bizony lehet , hogy nem is volt muszlim. Az Isten állatkertje hatalmas , nincs valláshoz kötve feltétlenül, vagy bevándorláshoz, migrációhoz, meneküléshez.

Ha netán valami afgán, szír frissen érkezett lett volna a világvége buliban már ez menne napi 24 órában a képernyőn. :) Micsoda állapotok vannak Germanyban , menekülés ki merre lát.

Ilyen ez a mami, meghívt…

#786101 Koffein

Ilyen ez a mami, meghívta ezeket az ifjú dokikat, most meg hazaküldi őket... rossz rossz nagyi... de hát, a közelgő választás nagy úr, kell valamit adni a népnek, hogy ne háborogjon...

Ez valami olyan divat le…

#785953 banyaiz Előzmény: #785835

Ez valami olyan divat lehet mint azzal szórakozás ki tudja leütni a szembe jövőt gyanútlan polgárt. Egy ütéssel, vagy hatékonyabban stb.

Az ilyen humoros srácoknak egy Gál Iván szerű figura kellene mint nevelőtiszt. Nem tudom él e még. Nem PC volt a működése finoman szólva, de lehet vannak esetek akiknél hozná az eredményt a "munkája", már lehet a megjelenése is elég lenne ha hangosan rákiabálna . :)

Nem is tudom hányszor fokozták le erőszakos fellépésért, nem PC korszakban is.

Ilyenek rémlenek egyik eset mikor egy építő brigádot szétvert egyedül vasrúddal amit tőlük vett el, mert beszóltak valamit. :) 190 +-os 120+ testsúly karatebajnok stb. Legendás figura volt a rendőrségen belül.

Na jó hát mai rendőrségnél nem sokáig lenne szolgálatban. De néha reaktiválása lehet hasznos is lehetne.

Remélem valahogy beküzd…

#785700 banyaiz Előzmény: #785697

Remélem valahogy beküzdi magát a Parlamentbe , viccen kívül kellenek oda az ilyen emberek, mert nagyon alacsony a színvonal.

Az nagy helyzet megjött a Stollenem. Német rokonok nem tétlenkedtek. Migráció ide vagy oda, Karácsony az Karácsony nincs pardon. Iszlám még nem sújtott le a német karácsonyi ünnepekre ezek szerint:) "érleljük" még Karácsonyig aztán hamm hamm . Tavalyi első osztályú volt.

"mondom Csuszának ha ese…

#785697 Csusza Előzmény: #785059

"mondom Csuszának ha esetleg itt is olvasgat"

Figyelek, vigyázz!
;-)

Amúgy nincs időm követni a topikot, a napokban keményendolgozókisember vagyok.

A témához annyi, hogy osztom, mindkét bővítési lehetőség rettentően gázosan hangzik.

És le a kalappal előtted, hogy bármilyen témához képes vagy kapcsolni Lajosodat, ez tényleg bámulatos! ;-) Ezért a következő választás után még meg fogja simogatni a buksidat! A másik kezével pedig a másik szavazójáét... :-)

Nagylelkű ajánlat tőlük.…

#785059 banyaiz Előzmény: #785040

Nagylelkű ajánlat tőlük. :) Hát az megállapítható, hogy az EU további terjeszkedése mint 2 opció török, ukrán egyik izgalmasabb mint a másik. Olyasmi mint a Jobbik-Bokros házasság, mondom Csuszának ha esetleg itt is olvasgat, tartogat izgalmakat.

Persze lehet, hogy nyugatról annak idején, vagy akár még most is ez a KKE régió az kb olyannak tűnt/tűnik mint nekünk egy Törökország, vagy Ukrajna most.

De nem egyszerű sztorik ezek.