Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

Brazil börtönök hasonlók…

#782210 banyaiz Előzmény: #782094

Brazil börtönök hasonlók lehetnek mint Rejtőnél a kikötők. Miért ütik egymást ott az emberek ? Hogy fájjon. Ha valakinek annyira fáj hogy nem bírja ki , arra azt mondják , hogy agyonverték. :)

Nem biztos , hogy az ISIS váltotta ki ezeket a heves érzelmeket, de lehet.

Viszont mit szóltok ehhez az alkotmánymódosítási történethez?

Sokkal kevesebb a felhajtás körülötte mint népszavazási cirkuszban.

Nem csodálom mert vsz egy hatalmas parasztvakítás értelme 0 . Mondjuk ez papírforma. Bár ez nem volt visszatartó erő soha a felhajtásra, ebből is jól látszik mi volt a lényeg a sztoriban.

Be­til­tot­ták a "Bol­dog ka­rá­csonyt" Nor­vé­gi­á­ban

#782072 TrendMan Előzmény: #782071

Ezeket a hÍreket valahogy mindíg csak bulvárgyanús oldalakon olvasni.

Még az index/origo se hozza.

Sikeres lesz a német int…

#782034 prospero

Sikeres lesz a német integráció! :-)!

"Beck: tanuljanak meg a németek arabul

A Zöldek politikusa, Volker Beck azt javasolja a többségében bevándorlók által lakott kerületekben élő németeknek, hogy tanuljanak meg arabul.

A riporter arra volt kíváncsi, hogy mégis hogyan lehetne elősegíteni az integrációt, ha már léteznek olyan kerületek német városokban, ahol többnyire a bevándorlók nyelve a domináns.

Volker Beck szerint ezt más országok sokkal lazábban kezelik, példaként említve az Egyesült Államokban található Chinatownt, ahol a migrációs hátterű közösségek nyelve a meghatározó. Ez Beck szerint okozhat kellemetlenségeket, de ha valakinek fontos a probléma leküzdése, tanulja meg az adott kisebbség nyelvét."

ez kééééész :)

#781878 banyaiz Előzmény: #781507

De rég migránsoztam egy jót. :) Mondom megvan az esély a népszavazás aktusa volt a csúcspont a témában innen lefelé megyünk a heves érzelmekben.

Ez a kis videó talált süllyedt. Kb jól bemutatja az értelmi színvonalat amin zajlott nálunk ez a történet.

Hollande bevallotta: "Mu…

#781716 Kiss Zoltán

Hollande bevallotta: "Muszlim lesz a holnap Marianne-ja"És ez az ember Franciaország vezetője!

1:0 Kepesnek

#781651 Koffein Előzmény: #781644

jaja... a DTK-val beszélgetett a könyvről, és abban mondta, hogy utánaolvasott és ez az ő elmélkedései, gondolatai a kultúrákról ...

#781644 Ibiza Előzmény: #781624

és épp megjelent a könyve..

amiket ír azok alapdolgok..tudják mit kell írni, tudják hogy kellene lennie a dolgoknak.

#781624 TrendMan

" ha elszakították őket a tradícióktól, azzal nyomorba taszították őket, mert elveszítették az önbecsülésüket, miközben a kulturális különbségek miatt beilleszkedni sem tudtak a modernizálódott közösségekbe. Ha viszont megmaradtak a tradícióiknál, akkor a környező világ darálta be őket."

http://konyves.blog.hu/2016/10/10/kepes_andras_biz...

Ki utálja Kepest?

Itt most lehet dühöngeni, pedig szerintem igaza van.

nem a kölni eröszak után…

#781490 tozsdenyul Előzmény: #781478

nem a kölni eröszak után hoztam (ahhoz hozzá sem szóltam), hanem a lavrovi orosz ál-eröszakhoz szóltam hozzá, hogy várjunk a konkrét esetben a lincseléssel, mit ad isten, véletlenül pont igazam volt, pedig nagyon ment az észosztás.

"miért nem a saját erőszaktevőinkkel foglalkozunk"

Helyett azt mondtam, hogy a nagy felháborodásban a saját eröszaktevöinkkel miért nem foglalkozunk?

Nem ugyanaz, nagyon nem, de mondjuk töled pont nem is vártam volna mást, máshova esik ugye nálunk a " minimum" :)

Relativizáló vélemény tölem nem hangzott el.

(terrorcselekmény kapcsán igen, de az más tészta)

dehogy! Félreérthető vol…

#781478 prospero Előzmény: #781477

dehogy! Félreérthető voltam. Kölni erőszak után hozta a statisztikát, hogy miért nem a saját erőszaktevőinkkel foglalkozunk.

igen, gondoltam..szóval …

#781477 Ibiza Előzmény: #781473

igen, gondoltam..szóval erőszakoskodik a családdal..mindig is tudtam ,)