Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

kilépeses papirt värsz é…

#780700 rbbj11 Előzmény: #780693

kilépeses papirt värsz érvénytelen népszavazäsra? HAbär senki nem beszélt mäsnapos kilépésröl, de az aztän elméleti szinten sem merült fel, h. érvénytelen szavazäs esetén ilyennel hozakodna elö. Micsoda duma! :D

A másik része Csusza enn…

#780699 banyaiz Előzmény: #780676

A másik része Csusza ennek propagandának ami szinte kívánja a gúnyolódást szerintem az, hogy ha értelmes emberként valamit el akarsz sütni akkor azt belekevered a szövegbe. Egy nagyjából objektív szövegbe. Nem?

Véletlenül se nyomatod orrba szájba. Hanem finom dózisban belekevered finom utalásokkal stb stb.

Ez annyira béna, hogy önmagában nagyobb vicc mint a legnagyobb viccpárt a világon. :) Ez az M1 szakmaiság nyomai sincsenek. Vsz ez kontraproduktív , de nagyon . Nem csak kontraproduktív egyszerűen buta hozzáállás ha az a cél népszerűsíteni a nem tudom mit kvótaellenességet . A cél szempontjából buta módszer.

Erről nem a Kétfarkúak tehetnek. Szerintem.

MKKPSZDSZ. LMP helyett á…

#780697 walex Előzmény: #780676

MKKPSZDSZ. LMP helyett álltak be mögéjük az szdszlibsik, mivel LMP Schiffer nélkül megy le a klotyón 2018-ban.

Ne kerüljön rá sor soha, de ha netán lenne itthon is nemi erőszak, terrortámadás, akkor gondolom, a ma otthon maradottak és érvénytelenül vagy igennel szavazók nem győznék bizonyítani ismerőseiknek, hogy ők bizony nemmel szavaztak ma, ahogy tették azt 2004-ben, amikor a szocik fő komcsija, Kovács elvtárs 23 millió románnal riogatott.

Ma sok ember levizsgázott. Nem vették észre, hogy itt most nem pártra kellett szavazni (még ha a Fidesz próbált is ebből belpolitikai előnyt szerezni), hanem az országért.
Tegye fel a kezét az, aki rá merné bízni a migráns kérdés megoldását Merkelre, Junckerre vagy Faymann szerű alakokra??? Főleg előbbire, aki lényegében generálta a problémát azzal, hogy adta alájuk a lovat, az értelmes hangot adó kritikusokat pedig megpróbálták elhallgattatni, ostobának beállítani. Lásd Magyarországot is mennyit támadták a kerítés miatt.

Úgy poénból megnézném a térképet, kielemezném, hogy mely régiókban volt a legnagyobb ellenállás és én bizony ezekre a helyekre áttelepíteném a migráns táborokat. Pl. a Kiskunhalason élők örülnének, ha bezárna mindhárom tábor, de nyilván egy pesti panelproli az x. emeleten nem fogja sosem látni azt, hogy milyen állapotok vannak Kiskunhalason.

A ballibsi csürhe tagozata meg jobb lenne, ha befogná a pofáját. 2004-ben megtagadták Magyarország határain kívül rekedt magyar honfitársainkat, nem támogatták a kettős állampolgárságról tartott népszavazást, de a migránsokat két kézzel befogadták volna. Nagy szerencséje az országnak, hogy OV a miniszterelnök és nem Feri vagy valamelyik ballibsi.

mszp-sek gyorsan hazasza…

#780695 Ibiza

mszp-sek gyorsan hazaszaladtak :) gyurcsóti persze "Orbán Viktor lemondásának kellene következnie a népszavazás után – véli Gyurcsány Ferenc, aki a jövő héttől elkezdené az egyeztetést a demokratikus ellenzéki pártokkal a 2018-as választási együttműködésről."

Nem ő az idióta, hanem a…

#780694 Csusza Előzmény: #780692

Nem ő az idióta, hanem az a több millió magyar, aki lusta volt elmenni szavazni.
Nem írom le, mit kívánok nekik...

Én 45%-os részvételt mon…

#780693 Spade Előzmény: #780671

Én 45%-os részvételt mondtam és 90% nemet, ezzel szemben 43.8 % lett a részvétel és majd 93% a nem arány.. Hogy nevezheted ezt a kutyapárt vagy a szocik sikerének ? A migáncssimogató baloldal, bányaiz és tozsdenyul brutálisat bukott :), de ov se nyert köszönhetően a saját faszságának h nem hagyta meg az eredeti érvényességi határokat. Megjegyzem ezzel az eu-ba se és a nato-ba se léptünk volna be.

Izgatottan árom a holnapot h kirántja-e ov a farzsebéből a kilépés papírt

A luxemburgi külügyminis…

#780692 Kiss Zoltán Előzmény: #780689

A luxemburgi külügyminiszter már a magyarok "passzív"ellenállásáról beszél!És persze arról,hogy a magyarok Brüsszel migráns politikáját támogatják!Idióta!

Nem pici szigetként vagy…

#780691 rbbj11 Előzmény: #780681

Nem pici szigetként vagyunk a vilägban, nagyon fontos, h környezö orszägokban mi a trend.

Nem is értem, mit akarsz ezzel az abszurd kérdéssel kiprovokälni?

Én mär most is két vagy három sebsséges EU híve vagyok, ami azonban pl hadsereg és külpolitika terén sokkal föderälisabb kéne legyen.

Az egy jó kérdés, h egy iszlám EU-val, Sáriával együtt tudnék e élni, kötve hiszem, de ez tiszta sci-fi, miközben EU lakossäga még ilyen éves bevändorläs mellett is kb 30 év mulva tartana csak 30% feletti muszlim aränynäl.

Én azt nem értem ha elme…

#780690 Ibiza Előzmény: #780674

Én azt nem értem ha elmegyek akkor vagy igenre vagy nemre szavazok nem? az érvénytelennek semmi értelme..növelem a részvételt de semmit nem teszek.. egy kalap alá kerülök a féleszű f@sz rajzolóval..(orbánnak patát rajzolóval ,) vagy az idős nénikével aki benézett valamit..

A másik, mit várunk az élettől ha az a motiváció na most orbánnak nyomok egy fricskát.. nem felelősen kellene gondolkodni... igen jöhessenek eus parancsra a migránsok..vagy azt mondom parlamenti hozzájárulás nélkül coki.

Várható az is mindenki saját győzelmének tekinti az eredményt..

Én azt gondolom orbán elsöprő győzelme az érvényes szavazat lenne..persze jönnének a hosszúorrúak.csaláááás

Azt gondolom orbán félgyőzelme a 40% feletti részvétel és a 80% feletti nem szavazat.. az többmillió ember.. most mondják jelenleg 3.250.000 a nem...csak összevetik az EU tagságos szavazás..itt többen szavaztak...de a fideszre szavazók is kevesebben voltak ha jól értem..tehát országos az ügy.

az abszolú orbán kudarc az igenek győzelme és a 25%alatti igenek lettek volna..de már ez elment..most látom

sajnos az emberek nem felnőttek..éretlenek a demokráciára.. erről a kormány is tehet..mentsük meg a chf-es f@szmatyit..vegyünk hűtőt ablakot.. meg még mi a f..mat.. ahelyett, hogy

Most fut nálam az m1 na…

#780689 banyaiz Előzmény: #780676

Most fut nálam az m1 nagyjából 1 órája. Köztv-n egyetlen szó nem esett arról, hogy ekkora felhajtásra a választók nagyjából 55-60% rá se bagózott, és néhány % érvénytelenül szavazott.

Hangsúlyozom még egyszer tudom először is nyugtáztad , a köztv-n. :)

Ez önmagában annyira abszurd ami ott megy mondom 1 órája hallgatom egy Monty Python kutyafüle.

Nem azzal van bajom, hogy nyilván ezt a fidesz sikerként kommunikálja. Ez papírforma nyilván így értelmezik a nyilvánosság előtt.

Problémám az nem jelenik meg a meghívott "szakértők" a kommentátorok stb dumájában más , objektíven létező számszerű tanulsága az "őrületnek" (én csak így hívom) .

Ehhez képest egy Kutyapárt műsora az nemzetkárosításban a fasorban sincs. Szinte kívánja ez az elmebaj ezt a fajta gúnyolódást, könyörög érte szinte.

Függetlenül személyes érzelmeinktől úgy látom ők ezzel nagyot léptek népszerűségben. Lehet sokan megutálták őket nyilván ilyen a politika , de a 0 közeléből pár%-ot ha nyertek vele az nagy dolog nekik . Főleg ha ezt majd 18-ban ki tudják használni.

en meg igy utolag olvasv…

#780688 rbbj11 Előzmény: #780676

en meg igy utolag olvasva, meg a leginkäbb velük értek egyet az összes pärt közül, ha mär muszäj lenne välasztani

LMP-nek mi volt az älläspontja?

csak azért mert írtad, h…

#780686 prospero Előzmény: #780684

csak azért mert írtad, hogy nem vagy egyedül és a kétfarkúakra utaltál, hogy azzal a csoporttal szavaztál együtt.

Komolyan magyaräznom kel…

#780685 rbbj11 Előzmény: #780675

Komolyan magyaräznom kell h miert gond egy demokräciäban az apätia? Vagy eltanultad a szarkazmust a ketfarkuaktol? :)

Meg se värtad a välaszom…

#780684 rbbj11 Előzmény: #780675

Meg se värtad a välaszom, de märis vmi skatulyäba kellett gyorsan szoritsäl, igaz? :))

E skatulyäk nelkül tul szines lenne a viläg, összezavarodnäl? :)

akkor miért szavaztál ér…

#780683 prospero Előzmény: #780680

akkor miért szavaztál érvénytelenül, ha egyébként egyetértettél Orbánnal migráns ügyben nagy vonalakban?

és van olyan szint, amik…

#780681 prospero Előzmény: #780661

és van olyan szint, amikor azt mondanád, hogy ki kell lépni Euból? Pl. Muszlimok elérik a 30%-ot és saria bevezetését a zászlajukra tűzve hozzák is a 30%-ot pártként a választáson, amivel már ugye verik az összes szocdem ill. Cdus ill afd-s legutóbbi szavazati arányt? Mondjuk azt mondják eleinte, hogy kisebbségként azért harcolnak, hogy ez a muszlimokra legyen érvényes jog, mivel pedig kisebbségi jog felkarolásáról van szó, a ballib mindezt támogatja. Főleg azért is mert másként már úgysem lehet kordában tartani őket. Szóval ha eu egységesítése az iszlám alatt történik, akkor sem szabad kilépni euból?