Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

Nem láttam ezt konkrétan…

#779670 banyaiz Előzmény: #779667

Nem láttam ezt konkrétan, de mindenféle számok nélkül egy egy hírből lejön a hússaláta összetétele elég vegyes. Német focimeccset megnézek lejön . Egy terrorcselekményből lejön mikor az iráni származású másodgenerációs német arabokat akar gyilkolni és magyarokkal, görögökkel, albánokkal és egyéb etnikai csoportokkal fut össze a német város mcdonalds nevű kifőzdéjében. :)

Nemzetközi folyamatok ebből már észlelhetőek.

ENSZ valahol sajnos egy gittegylet jellegű. Ha csak ezt a szír polgárháborút nézem. Nem hallottam még olyat, hogy arról beszéltek volna itt gyakorlatilag nagyhatalmak osztozkodnak . Szó van mindenről isis-ről tűzszünetről, kórház lebombázásról, csak a lényegről nincs.

Kicsit ilyen maszatolós történet ez az ENSZ, a jellegéből adódóan.

Az mindenesetre vszínűnek tűnik, hogy Európába következő évtizedekben nő a bevándorlás. A keretek a kérdésesek inkább nem a folyamat, hanem milyen keretek között vsz.

Fegyverek ügyében is egy…

#779668 banyaiz Előzmény: #779666

Fegyverek ügyében is egy folyamat a kőbaltától a hidrogénbombáig vagy mi a csúcs manapság. Odáig finomodott az egész bolygót elpusztíthatja néhány belőle. Onnan indult az egyik fejbe vágta a másikat egy kővel most meg itt tartunk.

Megvédés ügyileg is kb ennyit bonyolódott a helyzet ahhoz képest, hogy a vikingek csónakba ültek.

Kicsit kuszábbá vált a világ azokhoz az egyszerű viszonyokhoz képest az egyik horda lemészárolta a másikat mert összeakadtak az erdőben. :)

Manapság már kukoricások vannak az erdő helyett, jó ott is kószálnak mostanában más hordákba tartozók. :) De nem rohansz rájuk kőbaltával hanem beviszed a táborba papírmunkára, vagy útbaigazítod germany felé. :) Ezeregy más szempont is bejött a képbe.

Pl plakátkampányt csinálsz nem vehetik el a munkát. Viking időkben észlelik jönnek a vizigótok vagy hasonló népcsoport gyors kiragasztanak néhány tudta, hogy vizigótok el akarják venni a munkáját? Ezen elmélkednek néhány kört egyeztetik Európával az elméleteiket. :) Milyen társ, gazd stb folyamatok várhatóak megvitatják a tábortűz mellett. :) Nem egészen így nézhetett ki.

Biztos olvastad, hogy mi…

#779667 prospero Előzmény: #779666

Biztos olvastad, hogy mikrocenzust készítettek Németországban. 500 ezer menekültet számítottak be az érkezett 1,5 millióból, és ezzel 21%-ot ért el a bevándorlási háttérrel rendelkezők aránya Németországban. Tavaly még 18%-on álltak. A 45 év alatti korosztályban 33%-on áll a bevándorlási hátterűek aránya, a 18 év alattiaknál meg 36%-on.

Add hozzá Angela Merkel nyilatkozatát, hogy az integráció nem sikeres, aminek csak egy tünete, hogy Erdogan elnök utasítására masíroznak a törökök Németországban.

Ezek után még mindig arról beszélnek, hogy hogyan tudnák megduplázni a bevándorlók számát az ENSZ konferencián. Ez nem normális, ezt nem indokolhatja semmi.

Hát látod, ha egy problé…

#779666 prospero Előzmény: #779663

Hát látod, ha egy probléma túl bonyolult és bonyolultsága okán nincs megoldása (túlnépesedés) akkor a szükségszerű következmény az egyszerű eszközökhöz való visszatérés az alkalmazott harcászati eszközöknek megfelelően: akkor a válasz a kard vagy bárd, vagy lándzsa manapság pedig Kalasnyikov meg atombomba...és nagyjából ez döntötte el mindig, hogy egy nép milyen országot hagyományozott a gyerekeire. Ha meg tudta védeni az országát, akkor a gyerekeinek is volt jövője egy hasonló kultúrkörben, amiben a szüleik felnőttek, ha meg nem... akkor az sok szenvedést eredményezett.

Szóval a dráma ott van, hogy a bonyolult problémákra nincsenek bonyolult kifinomult megoldásaink, eszközeink, a problémák méretéhez tekintve, pl. túlnépesedés problematikája kb. kőkorszaki ember szintjén állunk, akik toleranciáról, integrációról stb handabandáznak, aztán a végén szükségszerűen előkerül a fegyver vagy a mi határainkon, a probléma importálásával a határainkon belül, vagy azokban az országokban ahol túlnépesedés van.

A végkifejletet tekintve, kb ennyi a rendelkezésre álló választási lehetőség.

Na jó de ez egy folyamat…

#779663 banyaiz Előzmény: #779652

Na jó de ez egy folyamat viking ősöktől napjainkig. Ha viking ősöknek magyaráznának integrációról, termékenységi rátáról , toleranciáról stb mi lenne a reakciójuk? :) Kb annyi, hogy kard vagy bárd, vagy lándzsa melyikkel végezzük ki. Kulturális stb folyamat is halad a maga útján ami szintén egy finomodáshoz vezet.

Mondom ez emberi tragédia, egy igazi dráma hosszú távú.

A gond csak az, hogy nem…

#779652 prospero Előzmény: #779642

A gond csak az, hogy nem a viking ősökről van szó, hanem Svédországról, ahogy most ismerjük, már az is múlt idő kell legyen - ennek a klipnek a fényében, hiszen a régi svédek sikeres integrációja még nem valósult meg! :-)!

Svédek termékenységi rátája egyébként nagyjából rendben van, őket nem lehet egy 0,3-as (német) fehér nőre jutó termékenységi rátával jellemezni, szóval az az indok, hogy bevándorlásra szükségük lenne/van, mert fogy a népességük - rájuk pont nem jellemző...

De , hogy még közelebbi …

#779651 banyaiz Előzmény: #779630

De , hogy még közelebbi példát mondjak ezt a "folyamatot" megfigyelheted fideszen is. Amikor még éhes fiatal demokraták, és most amikor már jóllakott öregedő hát nem is tudom maffiózók vagy nem ez a jó szó nem jut most jobb eszembe. Valahogy kiveszett belőle a fiatalos lendület és beposhadt az egész.

Kontraszelekció hatása + természetes folyamatok hatása nyilván nem ugyanaz a motiváció hatalomra évesen 20 évesen mint hatalommal jóllakottan 5x évesen, vagy a kezdés után 30 évvel. :)

Tipikus példája ennek folyamatnak piciben vsz.

Most ez nem azt jelenti fél Afrikát be kell költöztetni holnap mert különben világvége. :)

Kalergi terv?

#779647 banyaiz Előzmény: #779643

Igazad van ezt mindig eltévesztem, én is észrevettem korábban mikor erről írtam , hogy milyen szavakat használtam, de úgy látszik megint sikerült. Nem szándékos volt.

Vagy nem nekem írtad, előzmények szerint, most nem is fajoztam vagy már nem tudom . No mindegy észrevettem ilyet magamon korábban mintha vmi fajelméleti Hitler munkából idéznék. :)

Pl Anglia sokáig mint szigetország elég belterjes volt azért nyomot hagyott rajtuk a dolog. Túlfinomodtak bizonyos dolgok, ahogy uralkodóházakban mikor egymás között házasodtak .

De ha ránézel egy magyar…

#779646 banyaiz Előzmény: #779630

De ha ránézel egy magyar társadalomra ne beszéljünk egzotikus távoli dolgokról itt is láthatsz elég sok folyamatot.

Pedig itt azért amennyi vér keveredett amennyi nép hát kevés ilyen ország lehet. Szinte aki élt és mozgott történelem során az itt találkozott , és keveredett. Kunok, tatárok, törökök, németek, szlávok stb , alapjáraton pedig Ázsiából érkezett ősmagyarok több törzs.

Bizony az idő vasfoga minket sem kímél meg. Kevésnek tűnik hozzá egy plakátkampány, vagy egy népszavazás. :)

Jó az tény, hogy a kulturális túlfinomodás egyelőre nem fenyeget .

Szavazzunk róla egyetért e azzal ne haladjunk túlzottan előre a dekadencia irányába. :)

Kalergi terv?

#779643 rbbj11 Előzmény: #779626

pajtás, utoljára a fasizmusnál olvastam olyat, hogy összemosták szándékosan a "faj" és "etnikum" szavakat. " mint egyedi faji és etnikai csoport."

Közlöm, ha nem tudnád, h. nincs minden tudományos eredmény azt támasztja alá, hogy az összes ember egy fajhoz tartozik. Akkor lehetne vitatni, hogy nem vagyunk egy faj, ha két emberi rasszhoz tartozó nem tudna nemzeni olyan utódot, mely maga is nemzöképes marad. Pl. az öszvérek terméketlenek. Egy néger-fehér keverék ember nem terméketlen.

De te rendszeresen bizonyítod, h. nagyon fogékony vagy ezekre a teljesen beteg, és a tudományt és tényeket teljesen mellözö beteg elméletekre!

Vikingek őseinél ilyen d…

#779642 banyaiz Előzmény: #779630

Vikingek őseinél ilyen dolgok vannak? Ejnye bejnye? :)

Természet törvényeit nem tudod felülírni, még a nagy Viktor sem tudja, és senki.

Ciklusok , felfutás, stagnálás , visszaesés . Mint egy emberi élet során , vagy mint egy birodalom felépülése és bukása során stb stb.

Jólétben elpuhulás, és vérfrissítés hiánya ez a kettő együtt megteszi hatását.

A dekadencia csúcsa mikor pl már japán fiatalok komoly részét nem érdekli a szex. :) Na jó ilyen eredményekre azért hosszú folyamattal juthatsz csak. Dekadenciában kezdő nemzetek még ne számítsanak hasonlóra. :) Mi azért mint nagyon sok nép keveredéséből alakult ország , dekadenciában jólétben kezdők, még azért nem számíthatunk a közeljövőben ilyen kiváló eredményre. :)

Ezek nagyjából behatárolják a játékteret vsz.

Mint jelenlegi világbirodalom Usa ezt azzal késleleti folyamatos a friss vér, bevándorlás újabb tömegek akik keresik az amerikai álmot. Jó hát van aki félresiklik mint nemrég olvashattam itt, hogy büfésből a globális terrorizmusba került. :) De alapjaiban ez viszi tovább mert aki megtalálta az amerikai álmot az már ebben a ciklusban nem a felfelé tartó úton van. Azoknak a tömegeire nem építheted az ő motivációjukra.

Ez egy emberi tragédia tulképpen. :) Ránézel öreg kontinensünkre ilyen szemmel, hát nem mondanám, hogy a hatalmas lendületben van. Ránézel derék svédekre , megviselte őket is a sok évszázad, azért már nem a vikingek idejében járnak . Ilyen szomorú dolgok vannak.

nyugodjon le mindenki, e…

#779633 Koffein Előzmény: #779630

nyugodjon le mindenki, ennél is többen fognak jönni :) angol, orosz, kínai, német nyelv helyett a szemfülesek már szírül, afgánul tanulnak... :)

"ötven nemzet ígéretet tett arra, hogy még idén 360 ezer menekültet fogad be a háború sújtotta vidékekről, elsősorban Szíriából, Afganisztánból és Szomáliából. Kanada és Németország például a tavalyihoz képest megduplázza a befogadandó menekültek számát."

...

"több mint 65 millió embernek kellett elhagynia otthonát, 21 milliónyinak a hazáját is."

http://index.hu/kulfold/2016/09/21/obama_menekultu...

banyaiznek: végre valami…

#779630 prospero

banyaiznek: végre valami jó kis társadalmi célú kampány, ami a megoldás felé viszi az európai fehér rasszt, felkészít a helyes magatartásra! :-)!

Már a felütés is pazar:

Nincs visszaút! Svédország már soha nem lesz az, ami valaha volt.

"There is no way back. Sweden will never be what is once was."

"It si time to realize that, the New Swedes will claim their space. And bring their culture, language and habits. It is time to see this a positive force. "

Itt az ideje felismerni, hogy az Új Svédek meg fogják követelni a saját helyét a kultúrájuknak, a nyelvüknek és a szokásaiknak. Itt az ideje, hogy ez pozitív hatásként lássuk.

"It is not only the New Swedes that need to integrate, but the Old Swedes have to integrate as well"

"Nemcsak az Új Svédeket kell integrálni, hanem a Régi Svédeknek is integrálódniuk kell ugyanúgy.

Mert: "To be Swedisch must be more than skin color and place of birth - it must be you, me and everyone together.

"Mert Svédnek lenni több, mint bőrszín, és születési hely által meghatározott - svéd vagy Te, én és mindenki más együtt."

Ha nem lenne benne a video szövegében, hogy ez egy pozitív agymosás akarna lenni aminek célja a menekültek befogadására buzdítás, azt gondolnám, hogy idegenellenes kampány része... banyaiz, csodálatos nem, hogy vannak még értelmes emberek, akik értelmesen próbálják, értőn magyarázni, hogy milyen hozzáállásra is van/lesz szüksége a Svédeknek a sikeres önfeladásban.

Tréfás nem? Görögök cson…

#779620 Ibiza

Tréfás nem? Görögök csont nélkül átengedték migránsokat..ott léptek eus területre..de hozzánk akarják toloncolni a jószívű németek a reszlit....mert görögök nem olyan helyzetben vannak..

mi a fa..m van itt?

:) a lényeg az a hatalom…

#779616 Ibiza Előzmény: #779615

:) a lényeg az a hatalomért bármelyik G..i bevállal bármit..de ez a főg..i.

szerk:

A főlényeg persze az.. bármi jobb mint a magyar öntudat..a magyar összetartozás.. tipicsníj cion-lbibsibal gondolkodás.. hazaáruló tetvek.