Regisztráció Elfelejtett jelszó

Formula 1

Gyönyörű Merci kiütés vo…

#770627 walex

Gyönyörű Merci kiütés volt, csak így tovább!

Verstappen előtt le a kalappal.

Re: nincs cím

#770622 Ibiza Előzmény: #770570

gondolom hozza kedvenc gyuláját..gyulám te mekkora hüje vagy gyuláját..

meg a töketlen dávid s. én emléxem könyvet írt a 80-as években micsoda embertelen üzleties cirkusz az F1..semmi nem számít csak a pénz..a kapitalizmus maga.

szujó is sokat hibázik.. de másokon meg röhögcsél..miközben nem vérprofi..de 200x jobb mint az a nyomi..pitbullarcú..

általában mindegyikkel elszalad a ló..wéber is eleinte jó volt..jól hozzátett most szétokoskodja magát..már simán kijelenti mekkora hüje volt a mercédesz..vagy valamelyik pilóta..

#770617 Koffein Előzmény: #770572

ha le van beszélve a törzsfőnökkel, akkor egy áll licit keretében át is adhatják... habár meglepően jó munkát végeznek az m4es f1 hírszerkesztők, ha a kommentálás nem is annyira szakszerű, mint a skysporton... friss, gyors f1.es hírek, a versenyzőkről, a csapatokról, nyilatkozatokról, figyelnek minden platformot, beszámolnak. jobb mint az rtl.es időkben. habár nem lennék meglepve, ha szujó egymaga készítené ezeket a cikkeket.

Nagyon kellett nekik a h…

#770572 walex

Nagyon kellett nekik a hely.

Eddig is nézhetetlen volt a TV2 minden adója, ha még ezek után a Forma 1-et is elcseszik (amennyiben az övék lesz a jog), akkor másik (külföldi) csatornán kell nézni.

Mondjuk az meglepne, ha a pártmédia elengedné az F1-et és nem licitálnának rá.

#770570 Koffein Előzmény: #770561

ne már, így is szar a közvetítés, de ezzel a vinnyogó palikkal.. kész förtelem lesz... :-/

Hamilton odaszúrt rendes…

#768163 Koffein

Hamilton odaszúrt rendesen az öregnek, meg a versenyző társainak. :-))

Talán jól is teszi, van egy kis pezsgés, ha már vérre menő küzdelmeket nem is látunk...

„10 éve vagyok itt a Forma-1-ben. A véremet, az izzadságomat és a könnyeimet adtam a sportágért. Úgy érzem, hogy innentől kezdve már semmivel sem jövök az F1-nek. Sokkal jobban el tudom adni a sportágat, mint bármilyen más pilóta.”

„Sokkal több helyre meghívnak engem, mint a többieket, és ott is mindig belevonom a munkámat a mondandóban. Ha az összes többi pilóta meghívásait összeadnánk, az sem adna ki annyit, mint az enyém. Szóval már nincs mit adnom az F1-nek.”

„A Forma-1 csupán egy olyan sport, amit a pénz és a hatalom irányít. Mi mondhatunk akármit, senki sem hallgat a pilótákra. Azok diktálnak, akik csak egy székben ülnek és aláírogatnak papírokat.”

http://player.hu/auto-motor-2/ha-meg-nem-utaltad-hamilton-stilusat-most-fogod/

#767726 Koffein Előzmény: #767683

bernie építette fel az f1-et, így a joga megvan rá, hogy tönkre is tegye, de nem hiszem, hogy ez a célja. :) lehet hogy alapjaiban kéne újragondolni az egész f1.et, de az f1 attól f1, hogy nem egy motorszállító van, hanem több, mindegyiknek egyedi megoldásaik vannak... tényleg szánalom, amikor mindenért hisztiznek :)

#767683 walex Előzmény: #767678

Dög unalmas Merci szezon lesz ez is. Többiek labdába se nagyon rúghatnak.

Kösz Bernie, hogy szép lassan szétcseszed az egészet.

Egyébként szerintem is Alonso a mezőny legjobbja. Nem csíptem a Renault korszakban, mert nagyon nagyképű volt, de a Ferrarinál kijött, hogy ugyanazzal az autóval látványosan többre volt képes Kiminél. Sajnos a McLarennel megint rossz lóra tett, még 2-3 év minimum, mire abból lesz valami, addigra majdnem el is megy nyugdíjba.

Tudom, hogy nagyon év el…

#767678 Koffein

Tudom, hogy nagyon év eleje van az f1-ben, és még hátravan 18 verseny, de úgy gondolom, hogy idén Rosberg lesz a világbajnok. Rosberg idén, valahogy összeszedettebb, mint Hamilton, mert ahogy látom, Hamilton fejben valahol máshol van, amióta megnyerte a 3ik vb címet. Éli a celebek életét, építi az f1 utáni életét/karrierjét. Nagyon korai vélemény, és ez még változhat, mert hosszú az év, de most ezt látom/érzem...

Ecclestone elfelejtette …

#766486 Koffein

Ecclestone elfelejtette bevenni a gyógyszerét :)

„Mi érdekük van a versenyzőknek a sportágban, azt leszámítva, hogy csak a pénzt veszik ki belőle?” – tette föl a kérdést a brit üzletember. „Sosem láttam olyat, hogy bármelyikük is egyetlen dollárt beleölt volna ebbe – még ha vacsorázni mész velük, akkor sem hajlandóak ők fizetni a számlát. Még azt sem kéne engedni nekik, hogy megszólaljanak! Üljenek az autójukba és vezessenek!”

http://www.m4sport.hu/2016/04/05/meg-azt-sem-kene-engedni-nekik-hogy-megszolaljanak/

Tekintettel arra, hogy m…

#766203 walex

Tekintettel arra, hogy mégis maradt az új időmérő rendszer, ezt nem fogom nézni, unalmas szutyok volt az előző is.

Sanszos, hogy a vasárnapi verseny se lesz túl izgalmas.

#765592 Ibiza Előzmény: #765590

kell a mák az ember életében.. ha a tetején csúszik a kavicságyon akkor bármi lehetett volna.. főleg ha még maga alá is gyűrt volna valamit..